Promovari de parteneri in cadrul casei de avocatura MUSAT & ASOCIATII

Casa de avocatura MUSAT & ASOCIATII a cooptat doi noi parteneri in structura de conducere a firmei – Angela Mare si Paul Buta, ambii cu o bogata experienta avocatiala si recunoscuti ca lideri de practica in ariile lor de expertiza. In prezent,  echipa Musat & Asociatii numara  21 de parteneri si peste 100 de avocati, consultanti fiscali si practicieni in restructurare si insolvente.

Angela Mare   face parte de mult timp din echipa de avocati Musat & Asociatii, avand o experienta profesionala de peste 16 ani. Aria sa de expertiza cuprinde litigii civile si comerciale, contencios administrativ, precum si litigii privind piata de capital si achizitii publice. Pe parcursul carierei de avocat pledant, Angela Mare a reprezentat un portofoliu divers de companii nationale si internationale in fata instantelor de judecata din Romania, in spete de mare complexitate, cu implicatii financiare considerabile, fiind unanim apreciata de catre clientii firmei pentru promptitudinea si eficienta dovedite in solutionarea unor astfel de dosare.

Paul Buta, doctor in drept si asistent universitar la Facultatea de Drept „Nicolae Titulescu”, are o experienta juridica de peste 10 ani, fiind specializat in litigii civile si comerciale si, de asemenea, in dreptul concurentei si proprietate intelectuala. A fost implicat in dosare de anvergura, acordand asistenta juridica unui portofoliu semnificativ de clienti internationali (cu precadere investitori straini si companii multinationale) cu privire la aspecte specifice sectorului concurentei, proprietatii intelectuale, de reglementare in sectorul farmaceutic si medical. Paul Buta este de asemenea recunoscut pentru expertiza sa in domeniul litigiilor fiscale si arbitrajului  international, in mod particular pentru capacitatea de analiza si solutiile inovative privind gestionarea cu succes a dosarelor litigioase.

musat-logoTotodata, 3 avocati cu o vechime indelungata in cadrul firmei Musat & Asociatii, specializati in diferite arii de practica, au fost promovati in pozitia de “Managing Associates”, acestia fiind: Stefan Dudas (Litigii & Arbitraje comerciale), Bogdan Lamatic (Drept penal/Criminalitate economico-financiara) si Dana Caciula – Stan (Litigii civile & comerciale), in timp ce alti 8 avocati au fost promovati ca “Senior Associates”, respectiv: Adrian Chirvase (Dreptul penal al afacerilor), Pompilia Doana (Litigii civile & comerciale), Adina Pulbere (Drept penal), Valeriu Solcanu (Litigii), Ana Maria Teoc (Litigii), Vincentiu Constantin (Litigii), Ramona Cirlig (Arbitraj) si Dana Buscu (Insolventa, Litigii).

Alti 15 avocati s-au alaturat firmei in ultimele  saptamani, dintre care 3 avocati definitivi (Liviu Togan – Managing Associate, Catalin Roman – Senior Associate si Diana Dobromir – Associate) si 12 tineri avocati stagiari (Cosmin Sovar, Adrian Rusu, Razvan Furdui, Sorin Sfetcu, Daniel Ghimpu, Bogdan Herghelegiu, Eduard Iosif, Laurentiu Radu, Doru Schipor, Octavian Marcu, Tania Hotca si Andrei Boaca), carora le multumim pentru increderea lor in Musat & Asociatii privind dezvoltarea unei cariere avocatiale de succes.

Totodata, conducerea firmei a inteles sa dea curs dorintei exprimate de trei dintre asociatii firmei – Miruna Suciu, Luminita Popa si Madalina Berechet – de a se retrage din asociere, urmand a-si desfasura activitatea pe cont propriu intr-o alta forma de exercitare a profesiei, impreuna cu un colaborator al firmei (Cleopatra Leahu).

ecaterina.virgolici@lhm.ro