Profit TV devine post asociat Bloomberg, acoperire națională și emisie Full HD. Legile Afacerilor, Joi seara Live super prime-time 21.30, trei reluări în prime-time

Începând de la 1 Noiembrie, Profit TV devine post asociat Bloomberg, cea mai importantă televiziune de business din Europa și locul 2 la nivel mondial. Asocierea cu Bloomberg se transpune atât în conținut editorial, cât și în preluarea și uniformizarea graficii postului, aceeași cu toate cele 14 stații operate în asociere cu Bloomberg Television pe toate continentele. Informațiile financiare oferite de Bloomberg, reflectarea trendurilor și indicilor bursieri fac din compania cu sediul la New-York, fondată de Michael Bloomberg în 1981, lider pe piața de analiză și proiecții de business, preluate de agenții media în 128 țări și transpuse la viață de 10.200 jurnaliști.

Legile Afacerior este începând din această săptămână “powered by Bloomberg Law”, divizia de Business Legal și analize de piață oferite de 55 jurnaliști și 200 programatori, head-quarter la Londra, care înseamnă astăzi Bloomberg Law.

Emisiunea moderată de Andrei Cristea este difuzată în super prime-time, Joi seara la ora 21.00, Live, acoperire națională, Full HD. Odată cu intrarea în vigoare a parteneriatului cu Bloomberg, Legile Afacerilor beneficiază de trei reluări, toate în prime-time: joi noaptea ora 23.45, sâmbătă ora 19.00 și miercuri ora 23.45. Emisiunea este difuzată în direct dintr-un studio dedicat, video-wall de 8 mp, pe care Parteneri Legal Marketing și Investing in Property pot afișa în timp real proiecte, site-uri, randări, grafice și prezentări ale companiilor pe care le reprezintă.

Legile Afacerilor are un sezon de excepție, media audiențelor din acest an fiind 177.000 telespectatori pe ediție, din care 71% din urbanul mare (orașe cu peste 150.000 locuitori), 52% femei, 67% educație universitară și post-universitară, 79% venituri peste medie, 82% în intervalul de vârstă 30-60 ani (public activ).

Sezonul în curs Legile Afacerilor, al 5-lea găzduit de Profit TV, a beneficiat de prezența unora dintre cei mai cunoscuți lideri de business, oameni care influențează decisiv mediul de afaceri din România.

Profit.ro este portalul de business numarul 1 din România, depășind ZF în urmă cu câteva luni și mărind constant din acel moment distanța care îl separă de principalul competitor. Legal Marketing și Investing in Property sunt cei doi provideri ai secțiunilor de Legal și respectiv Real-Estate, Partenerii noștri apărând pe header Profit.ro într-o alianță de share content dezvoltată constant în ultimii 3 ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here