Prof. univ. dr. avocat Magda Volonciu, Managing Partner Volonciu & Asociații, speaker la conferința Revistei Române de Dreptul Muncii

Revista Română de Dreptul Muncii, sub licența Editurii Wolters Kluwer România și în parteneriat cu Uniunea Națională a Experților în Legislația Muncii, inițiază Conferința Revistei Române de Dreptul Muncii, eveniment care se va desfășura în luna noiembrie a fiecărui an. Conferinţa îşi propune să reunească practicieni din legislaţia muncii pentru a desluşi împreună problemele izvorâte din relaţiile de muncă angajat – angajator.

Evenimentul va avea loc miercuri, 21 noiembrie 2019, între orele 13:30-18:30 la Hotel RIN Central și va reprezenta o nouă etapă în dezvoltarea Revistei Române de Dreptul Muncii, care are ca scop declarat, încă de la înființare, acela de a deveni o tribună activă de dezbateri teoretice și practice, precum și de propuneri de lege ferenda.

Agenda conferintei

13:30 – 14:00  Welcome Coffee

14:00 – 16:00  Panel 1 – Timpul de muncă și timpul de odihnă

Moderator: Drd. Corneliu Bențe

Teme:

  Repartizarea programului de lucru
  Munca suplimentară
  Repausul săptămânal
  Munca în zilele de sărbătoare legală
  Întrebări și Răspunsuri

16:00 – 16:30  Finger Food

16:30 – 18:30  Panel 2 – Regulamentul Intern (RI) și Regulamentul de organizare și funcționare (ROF)

Moderator: Drd. Corneliu Bențe

Teme:

  Importanța actelor de autoritate ale angajatorului (RI și ROF)
  Elaborarea, modificarea și adoptarea regulamentului intern
  Conținutul Regulamentului Intern
  Întrebări și Răspunsuri

Magda Volonciu & Asociații a fost inclusă și anul acesta pe primele poziții în clasamentul Chambers Europe 2019 la secțiunea Employment. Profesionalismul Magdei Volonciu, Managing Partner, a fost recunoscut de Chambers prin plasarea acesteia în Band 1 la secțiunea Ranked Lawyers Employment: „According to sources, the „experienced, knowledgeable and well-prepared” Magda Volonciu „has very strong arguments that are hard to go against in court negotiations.” She is deeply experienced across all aspects of employment advisory and litigation work. Commentators describe her as „a guru in the domain,” and additionally highlight her academic presence.”

Magda Volonciu și Asociații s-a alăturat celor paisprezece principale firme de avocatură pe dreptul muncii din Europa, America de Nord și regiunea Asia-Pacific care au format L&E Global cu scopul de a furniza consultanță legală atentă, eficientă și rentabilă clienților care-și desfășoară activitatea în ceea ce a devenit o arenă legală multi-jurisdicțională, obținând, așadar, din această asociere recunoaștere și creştere profesională.

Echipa de avocaţi se bucură de o reputaţie profesională excelentă, având la bază contribuţia definitorie a coordonatorului profesional, doctor în dreptul muncii – avocat Magda Volonciu, desemnată de Chambers and Partners Europe în 2009 drept “cea mai influentă avocată în domeniul dreptului muncii din România”, iar în 2011 drept “decan al acestui domeniu”. Profesionalismul SCPA Magda Volonciu şi Asociaţii a fost recunoscut și în cadrul Galei THE TIMES Legal Innovation 2018 prin acordarea trofeului Dreptul Muncii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here