Primul CFOO din istoria firmei de avocatura Osborne Clarke

Firma de avocatura Osborne Clarke activeaza la unul dintre cele mai inalte standarde de calitate de pe piata, fapt care i-a garantat si castigarea unui prestigiu international. Astfel, politica firmei se bazeaza pe o continua imbunatatire a serviciilor prestate, o ramura pe care se axeaza foarte mult fiind cea a dezvoltarii serviciilor de business.

Ultima veste din partea Osborne Clarke este numirea lui Claire Binyon in functia de CFOO (Chief Financial and Operating Officer), bucurandu-se astfel de o prima titulatura in cadrul casei de avocatura.

In prezent, casa de avocatura are desemnati urmatorii directori: Malcolm Smith (Finante), David Shufflebotham (Resurse Umane) si Fiona Sigee (Marketing).

Lui Claire Binyon i-au revenit atributii de o importanta considerabila, cum ar fi punerea in aplicare a strategiei de ansamblu a firmei, insa si responsabilitati de zi cu zi, precum cele ce tin de finante, IT, sau probleme care tin de administrarea companiei.

In trecut, Binyon a lucrat la compania europeana de ambalaje DS Smith, lider si furnizor principal al ambalajelor de carton. Aici a avut functia de sef al departamentului de strategie si dezvoltare corporative, dupa cum informeaza publicatia The Lawyer.

Desi nu are un background academic in domeniul juridic, Binyon are la activ o experienta vasta, pe care a acumulat-o in cadrul diverselor joburi anterioare: in achizitii (director pe sectorul de Fuziuni si Achizitii la compania producatoare de dulciuri Cadbury) dar si in domeniul dezvoltarii afacerilor (in cadrul bancii londoneze HSBC, in divizia internațională de servicii financiare GE Capital si la InBev, compania belgiana din industria berii).

diana.petroiu@lhm.ro