Prima zi a examenului de primire in profesia de avocat. Ce trebuie sa stie candidatii

Examenul de primire in profesia de avocat, sesiunea septembrie 2013, incepe luni, 16 septembrie 2013, orele 9.00, cu proba scrisa tip grila.

Iata ce trebuie sa stie potentialii viitori avocati inainte de inceperea examenului.

1. Candidatii se vor prezenta la sala de examen obligatoriu la ora 8.00, cu actul de identitate.

2. Actele de identitate acceptate sunt cartea/buletinul de identitate, adeverinta provizorie de identitate (in caz de pierdere a cartii/buletinului de identitate), pasaportul sau permisul de conducere, prezentate in original si aflate in termen de valabilitate; copii de pe acestea sau alte documente nu vor putea fi luate in considerare.

3. Este strict interzis accesul in cladire cu mijloace electronice de comunicare sau de informare, sau care permit comunicarea sau informarea, indiferent de natura acestora (telefoane mobile, pda-uri, notebook-uri).

Examenul se desfasoara in urmatoarele locatii:

1. INPPA – structura centrala: Universitatea din Bucuresti, Bd. Mihail Kogalniceanu nr. 36-46, Sector 5, Bucuresti – accesul candidatilor se va face exclusiv prin intrarea de la aripa Vasile Parvan (partea din dreapta a Palatului Facultatii de Drept).

2. INPPA – Centrul teritorial Brasov: Facultatea de Drept a Universitatii Transilvania Brasov – corpul T, Bd. Eroilor, nr.25.

3. INPPA – Centrul teritorial Cluj: Universitatea Crestina Dimitrie Cantemir, Facultatea de Drept din Cluj-Napoca, Str.Burebista nr.2.

4. INPPA – Centrul teritorial Craiova: Facultatea de Drept si Stiinte Administrative din cadrul Universitatii Spiru Haret din Craiova, Strada Vasile Conta, nr.4.

5. INPPA – Centrul teritorial Galati: Universitatea Danubius din Galati, B-dul Galati, nr.3, Galati.

6. INPPA – Centrul teritorial Iasi: Universitatea „Petre Andrei” din Iasi, Str. Ghica Voda, nr. 13, Iasi.

7. INPPA – Centrul teritorial Timisoara: Facultatea de Drept a Universitatii de Vest Timisoara, B-dul Eroilor, Nr.9A, Timisoara.

Repartizarea candidatilor pe sali poate fi vizualizata pe site-ul Institutului National pentru Pregatirea si Perfectionarea Avocatilor, www.inppa.ro.