Prima promovare de parteneri la Budusan si Asociatii, de la infiintarea firmei

Doi avocati ai Budusan & Asociatii, cu activitate semnificativa in dosarele de criminalitate a afacerilor, au devenit parteneri ai firmei, in prima promovare la acest statut de la infiintarea ei, in 2008.

Partener Liana Iacob-Budusan si Asociatii 2

Liana Iacob (foto deasupra) si Florentina Frumusanu (foto dedesubt) ridica la cinci numarul partenerilor si consolideaza pozitia firmei de avocatura Budusan si Asociatii in furnizarea serviciilor de consultanta preventiva si asistenta in cauze de drept penal al afacerilor.

Partener Florentina Frumusanu-Budusan si Asociatii 2

Este prima extindere a echipei de parteneri, de la infiintarea firmei, in 2008. Liana Iacob si Florentina Frumusanu au fost parte din echipa Budusan si Asociatii inca de la inceput, iar contributia lor la dezvoltarea segmentului consultantei preventive si asistentei in cauze complexe de criminalitate a afacerilor a fost considerabila in toti acesti ani. Promovarea lor este consecinta fireasca a acestei contributii”, a explicat Mihail Oancea (foto ilustrativ), Managing Partner la Budusan si Asociatii.

In cursul anului 2013, Budusan si Asociatii operase deja o modificare in structura operationala interna, prin organizarea Departamentului de consultanta si preventie in penalul afacerilor, un departament distinct care nu se regaseste in structurile de organizare clasice ale firmelor de avocatura. „L-am organizat tocmai ca sa raspundem nevoilor specifice ale clientilor din segmentul  corporate  si  am  incredintat  Lianei  Iacob  coordonarea  activitatii  de  consultanta preventiva a firmei de avocatura Budusan si Asociatii”, a mai spus Mihail Oancea.

Atat Liana Iacob cat si Florentina Frumusanu au gestionat cauze complexe de criminalitate a afacerilor din domenii precum financiar-bancar, finantari europene, industrie alimentara, energie, real estate. Ariile lor de expertiza includ infractiuni la regimul fondurilor europene, al achizitiilor publice, infractiuni de serviciu si de coruptie, financiar-bancare, in domeniul asigurarilor si evaziunii fiscale.