Preselecție pentru proba științifică de drept penal a Hexagonului Facultăților de Drept 2022

Departamentul de Drept Penal al Facultății de Drept a Universității din București organizează preselecție pentru proba științifică de drept penal a Hexagonului Facultăților de Drept, ce se va organiza la Timișoara în primăvara anului 2022.

Preselecția va avea loc în două etape desfășurate online sau fizic, la Facultate, în funcție de evoluția situației epidemiologice.

Prima etapă va avea loc la data de 17 noiembrie 2021, ora 19:45. Pentru a participa la prima probă este obligatoriu ca până la data de 13 noiembrie 2021, ora 23:59 să vă înscrieți accesând acest link. Prima probă va consta într-un test cu 25 de grile, având 4 variante de răspuns, putând fi corecte una, două, trei, toate patru sau niciuna dintre variante. Testul va dura o oră, iar grilele vor avea în vedere tematica anexată prezentului anunț și formulate în conformitate cu bibliografia precizată în același document.

A doua etapă va avea loc pe 24 noiembrie 2021, ora 19:45. Vor participa la a doua etapă doar cei selectați în urma rezultatelor obținute la prima etapă. A doua probă va conține o speță și un subiect de teorie, ambele din tematica anexată și în conformitate cu bibliografia menționată.

Pot participa la preselecție studenți la zi, din anii III sau IV de studiu, cu condiția de a fi promovat examenele de drept penal – partea generală și, dacă este cazul, drept penal – partea specială.

Pentru informații suplimentare, o puteţi contacta pe doamna drd. Valentina Dinu la adresa de e-mail dinuvalentina@drept.unibuc.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here