Premiera: PeliFilip lanseaza propria aplicatie pentru smart devices

PeliFilip este prima firma de avocatura din Romania care isi lanseaza propria aplicatie pentru smart devices.

Aceasta este un instrument modern, care furnizeaza informatii importante cu privire la companie intr-un mod rapid si compact, permitandu-le utilizatorilor, in acelasi timp, sa ramana conectati cu realitatile juridice din Romania care le-ar putea afecta afacerea.

Smartphone-ul a devenit o extensie a omului modern, astfel incat ideea aplicatiei a venit ca raspuns firesc la realitatea curenta. Am creat aceasta aplicatie pentru clientii nostri, dar si pentru cei care au nevoie de specialisti cu o experienta intensa si indelungata la cel mai inalt nivel al exercitarii profesiei”, sustine Francisc Peli, Partener PeliFilip.

Interfata prietenoasa, dar si modul de afisare a informatiilor, transforma aceasta aplicatie intr-o sursa de informatii rapida atunci cand utilizatorul cauta un consilier juridic proactiv, cu un simt practic si de afaceri dezvoltat, care sa inteleaga pe deplin businessul si interesele clientilor. De asemenea, utilizatorii pot accesa cu usurinta informatii cu privire la componenta echipei si a proiectelor PeliFilip.

Meniul este structurat in 5 sectiuni majore: OUR FIRM unde sunt prezentate valorile PeliFilip; PEOPLE unde este prezentata echipa; EXPERTISE unde sunt mentionate toate proiectele importante; in sectiunea NEWS pot fi vizualizate in cel mai scurt timp informatii cu privire la tranzactiile efectuate recent; in sectiunea PUBLICATION pot fi accesate cele mai noi informatii legislative.

Aplicatia poate fi folosita pentru sistemele de operare Android si iOS si este disponibila gratuit in Appstore si Google Play.