Premieră la Linklaters: după 200 de ani de la fondare, prima femeie care va deține funcția de Senior Partner

Linklaters l-a numit pe avocatul M&A, Simon Branigan, în funcția de Golbal Head of Corporate, în locul Aedamarei Comiskey, care urmează să devină Senior Partner al firmei.

Branigan vine cu mai mult de două decenii de experiență în acest rol, după ce s-a alăturat companiei în 1998 și a devenit partener în 2009. Practica sa se concentrează pe consilierea corporațiilor, instituțiilor financiare și trusturilor de investiții în proiecte de fuziuni și achiziții publice și private, asocieri în participație și tranzacții pe piețele de capital – într-o serie de sectoare, inclusiv minerit, comerț cu amănuntul și petrol și gaze. A ocupay și poziția de co-head al echipei bancare a firmei.

Comiskey a declarat: „Simon se remarcă prin angajamentul său de a recruta și dezvolta talente de top și de a oferi servicii excelente clienților. ” Comiskey va prelua funcția de partener senior în luna iulie – prima femeie care deține această funcție în istoria de aproape 200 de ani a firmei.

Având în vedere noua direcție de conducere, actualul Managing Partner, Gideon Moore, a decis să demisioneze devreme, iar căutarea unui nou Managing Partner se așteaptă să fie finalizată luna viitoare. Moore va rămâne partener la firmă și își va continua rolul de manging partner odată ce succesorul său va fi numit pentru a asigura o tranziție lină. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here