Premieră în Baroul București: o femeie a fost aleasă în funcția de prodecan

În cadrul şedinţei de Consiliu a Baroului Bucureşti, desfășurată în data de 29 octombrie, au fost aleşi prodecanii Baroului. Acestia sunt avocatii Daniel Fenechiu si Flavia Teodosiu.

Este pentru prima data cand o femeie avocat ocupa functia de prodecan al Baroului Bucuresti.

Într-o profesie care în urmă cu 100 de ani părea intangibilă femeilor, dar în care acestea domină acum din punct de vedere numeric, Flavia Teodosiu este una dintre puținele „doamne de fier“ ale avocaturii noastre și a fost singura reprezentantă feminină în Consiliul Baroului București. The Times / Legal Innovation a recunoscut meritele avocatei Flvia Teodosiu prin acordarea trofeelor “Woman in Law” (2017) si “Woman in Criminal Law” (2018).

Numele Teodosiu impune respect pe piața de avocatură românească, pe care activează începând cu anul 1927. Este un brand puternic, datorită unei tradiții ce însumează nouă decenii de experiență, devenind o garanție a valorilor tradiționale, îmbinate fericit cu actualul context al profesiei. Flavia Teodosiu este cea de-a treia generație de Teodosiu care pledează cu succes pentru reputația profesiei de avocat, călcând apăsat pe urmele părinților și ale bunicului ei.

Amintim faptul că decanul Baroului, avocatul Ion Dragne, a fost ales în această funcție după cea de a patra rundă de alegeri.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here