Prelegerile online ale Hexagonului, ediția a IV-a

Prelegerile online ale Hexagonului. Ediția a IV-a.

Facultatea de Drept din Timișoara – Joi, 28 mai 2020, ora 16.

Invitat: Conf. univ. dr. Radu Rizoiu, prodecanul Facultății de Drept a Universității din București

Prelegerile Hexagonului Facultăților de Drept, proiect de colaborare în cadrul căruia profesori de la facultățile din Hexagon sunt invitații colegilor lor în cadrul cursurilor pe care aceștia le susțin în propriile facultăți, au fost reluate online la Facultatea de Drept a Universității de Vest din Timișoara în luna aprilie a acestui an.

Conf.univ.dr. Radu Rizoiu, prodecanul Facultății de Drept a Universității din București, revine în această serie de prelegeri cu o nouă intervenție în cadrul cursului de Drept comercial al anului IV de studii, la invitația prof.univ.dr. Lucian Bercea, decanul Facultății de Drept a Universității de Vest din Timișoara. Prelegerea va avea loc joi, 28 mai 2020, începând cu ora 16, și va avea tema „Este plata (digitală) un act juridic (electronic)?

„Hexagonul Facultăților de Drept” este consorțiu informal al celor mai prestigioase facultăți de drept din România, format din facultățile de profil ale Universității din București, Universității „Babeș-Bolyai” Cluj-Napoca, Universității „Al.I. Cuza” Iași, Universității „Lucian Blaga” Sibiu, Universității din Craiova și Universității de Vest din Timișoara.