Practică specială la Țuca Zbârcea & Asociații

ELSA Bucharest, în colaborare cu Țuca Zbârcea & Asociații (partener oficial al ELSA Bucharest) lansează programul „Practică Specială la Țuca Zbârcea & Asociații”, prin care studenții au posibilitatea să efectueze un stagiu de practică în cadrul acestei case de avocatură în perioada 1 martie – 19 martie 2021.
Studenții de anul III ai Facultății de Drept vor avea ocazia să descopere cum este să lucrezi la una dintre cele mai cunoscute societăți de avocatură din România, care își desfășoară activitatea în cadrul unor arii de drept dintre cele mai diverse, precum Fuziuni, achiziții și Privatizare, Drept Bancar și Financiar, Sănătate și Domeniul Farmaceutic, Proprietate Intelectuală și multe alte domenii de practică. Stagiul se va desfășura într-un format mixt: atât în format fizic, la sediul societății, cât și online.
Cei interesați au fost invitați să trimită CV-urile însoțite de scrisori de intenție și situația notelor obținute în facultate (screenshot ADMA) până pe data de 11 ianuarie, la ora 23:59, la adresa de e-mail „practicaspeciala.bucharest@ro.elsa.org.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here