Practica de Finance a Clifford Chance Badea se extinde cu inca un avocat

Diana Moroianu (30 de ani – foto), fost avocat al Schoenherr & Asociatii, s-a alaturat, incepand cu luna noiembrie 2014, echipei Clifford Chance Badea pe pozitia de avocat Associate.

Ea va face parte din echipa de Banking, Finance & Capital Markets, coordonata de Daniel Badea, Managing Partner.

Diana este specializata in drept financiar si are o experienta de sase ani in domeniul avocaturii de business, lucrand inca din primii ani de practica in societati internationale de avocatura. Portofoliul sau de consultanta juridica include tranzactii in domeniul bancar, precum si tranzactii M&A pe diverse industrii, cum ar fi lanturi de retail, lanturi de farmacii si institutii de credit. In industria bancara, Diana a fost implicata in proiecte de anvergura nationala si internationala (finantari transfrontaliere, restructurari financiare, credite sindicalizate, finantari in vederea achizitiilor, project finance, finantari imobiliare).

Diana a absolvit Facultatea de Drept de la Universitatea Bucuresti in 2007. Este membru in Baroul Bucuresti din 2008. Anterior cooptarii de catre Clifford Chance Badea, Diana Moroianu a activat in cadrul firmei de avocatura Schoenherr & Asociatii.

Clifford Chance este prezenta in Romania din 2006 si opereaza in prezent sub denumirea Clifford Chance Badea. Biroul din Bucuresti se implica in mod constant in tranzactii complexe de imprumuturi sindicalizate, finantari, restructurari, emisiuni de eurobonduri si de actiuni pe piete internationale de capital, instrumente financiare derivate, achizitii de companii de catre investitori strategici sau fonduri de private equity, proiecte de infrastructura si autostrazi, investitii imobiliare, precum si litigii si arbitraje interne si internationale.

Firma ocupa locul intai in topul caselor de avocatura din Romania (Tier 1) la sectiunile Banking & Finance si Capital Markets, in cele mai recente editii Legal500, Chambers Global si IFLR1000. Totodata, casa de avocatura are o echipa puternica in aria de practica Corporate si M&A, fiind plasata pe primul palier (Legal500), respectiv pe palierul doi (Chambers Global si IFLR1000). De asemenea, ghidul IFLR1000 pozitioneaza casa de avocatura pe primul loc si la sectiunea Project Finance. La inceputul lunii aprilie, Clifford Chance Badea a primit premiul de Casa de Avocatura a Anului in Romania, in cadrul IFLR European Awards.