Popovici Nițu Stoica & Asociații, partener juridic la cel mai important eveniment dedicat sectorului imobiliar

Aflat la cea de-a 17-a ediție, Forumul Real Estate al Business Review a crescut alături de piața imobiliară locală devenind cel mai important eveniment dedicat domeniului imobiliar din România. Evenimentul va fi organizat în data de 19 iunie, la hotel Sheraton.

Bucureștiul a ajuns deja să concureze cu alte capitale regionale. Cu toate acestea, numeroase orașe din România sunt tot mai prezente pe harta investitorilor imobiliari. În acest an, forumul se va concentra nu numai pe piețele de birouri, rezidențiale, comerciale și industriale din București, dar și pe cele din Timișoara, Cluj-Napoca, Iași și Brașov pentru a vedea ce le face atractive pentru investitori și ce înseamnă pentru piața globală.

Partenerul juridic al evenimentului este societatea de avocatură Popovici Nițu Stoica & Asociații iar, în cadrul evenimentului, unul dintre key speakers va fi Florian Nițu, Managing Partner.

Florian Nițu este Managing Partner în cadrul Popovici Nițu Stoica & Asociații, coordonator al Departamentelor de Fuziuni/Achiziții, Privatizări, Arbitraj și Real Estate. Este recunoscut ca unul dintre cei mai experimentați specialiști în materie de Fuziuni/Achiziții și din 2005 a fost desemnat avocatul numărul 1 în Real Estate de către directoarele internaționale Legal 500 și Chambers. A oferit consultanță unora dintre cei mai mari investitori și dezvoltatori de pe piața imobiliară și a fost implicat în majoritatea proiectelor de anvergură de Fuziuni/Achiziții și de pe piața de capital.

Florian Nițu are o experiență consistență în arbitraj, în special pe probleme de privatizări, concesionări, piața imobiliară și corporate, oferind consultanță sau reprezentare clienților în fața Curții Internaționale de Arbitraj din România, sub regulile ICC Paris, ICSID etc.

Florian a absolvit Facultatea de Drept a Universității din București, este membru al Baroului București și al UNBR.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here