Popovici Nițu Stoica & Asociații alături de clientul tradițional Blom Bank France în proiectul de finanțare a dezvoltatorului imobiliar Isaran

Popovici Nițu Stoica & Asociații a asistat filiala din România a Blom Bank France în acordarea împrumutului de 5 milioane euro dezvoltatorului imobiliar Isaran. Împrumutul va fi direcționat către dezvoltarea proiectelor rezidențiale.

Echipa de avocați Popovici Nițu Stoica & Asociații a fost coordonată de Alexandru Ambrozie (Partner) și i-a inclus pe Codrin Luță (Managing Associate, Finance), Alexandru Nicolae (Managing Associate, Litigation) și Ana Stoenescu (Associate, AML).

In anul 2005, banca libaneza Blom si-a majorat participatia in cadrul bancii romano-egiptene MISR Romania Bank la 96,78%, dupa ce cumparat un pachet de 84,24% de actiuni. Valoarea tranzactiei a fost estimata la 98 milioane dolari.  În decembrie 2007, Blom Bank France, sucursala România, și-a demarat activitatea pe piața locală, preluând operațiunile Blom Bank Egypt, sucursala prin care grupul libanez fusese prezent până atunci pe piața din România.

Blom Bank France este deţinută în proporţie de peste 99% de Blom Bank, cu sediul în Beirut, şi este specializată în servicii bancare personalizate.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here