Popovici Nițu Stoica & Asociații dresează “România Neîmblânzită”

PNSA, Popovici Nițu Stoica & Asociații, consilier juridic exclusiv pentru proiectul “Untamed Romania” (România neîmblânzită) a anunțat că pe 21 martie 2018 a avut loc avant-premiera românească a documentarului “Untamed Romania”, în cadrul unei gale excepționale, ce a avut loc la Teatrul Național București și a beneficiat de prezența Președintelui României, dl Klaus Iohannis.

Premiera internațională a “Untamed Romania” (România neîmblânzită) a fost pe 18 martie 2018 la Washington.

În România premiera documentarului “Untamed Romania” (România neîmblânzită) este programată pentru 13 aprilie 2018, iar pe 9 mai 2018 documentarul va fi prezentat la BAFTA.

Auchan Group este compania care a solicitat în 2016 premiatului producător Off the Fence realizarea acest film, pe care l-a gândit ca un cadou oferit tuturor românilor cu ocazia sărbătoririi centenarului. TENT – The European Nature Trust a fost parteneră la realizarea acestui film.

Untamed Romania” (România neîmblânzită) este un documentar de marcă, care printr-o abordare proaspătă a potențialului natural al României, pune în valoare într-un mod unic comorile și frumusețile naturale ale României, de la Delta Dunării până la pădurile din Carpați.

Echipa PNSA care a lucrat la proiectul “Untamed Romania” a fost condusă de Bogdan C. Stoica, Deputy Managing Partner, și i-a inclus pe Irina Ivanciu (Managing Associate), Mihaela Pohaci (Tax Partner), Raluca Rusu (Tax Manager), Cristina Marcu (Senior Associate) și Dragos Iamandoiu (Associate).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here