POPESCU & ASOCIATII – dublu premiată în cadrul Romanian Legal Awards 2023

Echipa POPESCU & ASOCIAȚII a primit două trofee, pentru ariile de Litigii și parteneriatele Public-Privat, în cadrul Galei Romanian Legal Awards 2023. Gala, devenită un eveniment de referință, are printre obiective aprecierea performanței și a excelenței în domeniul avocaturii de business.  

Desfășurată într-o atmosferă elegantă, Gala Romanian Legal Awards 2023 a reunit în aceeași sală elitele avocaturii românești. Trofeele au fost acordate în baza unei analize riguroase care a avut în vizor performanțe și rezultate extraordinare, victorii deosebite obținute pentru clienți, inovație în modul de lucru și un impact de ansamblu semnificativ în cadrul ariilor de practică. De asemenea, în cadrul evenimentului a fost lansat numărul șase al publicației Legal Innovation – singura revistă premium de legal business din România.

Avocații POPESCU & ASOCIAȚII gestionează cu succes disputele și mandatele încredințate prin furnizarea de soluții rapide, eficiente și practice, de natură a răspunde într-un mod cât mai complet și comprehensiv fiecăreia dintre nevoile clienților. În viziunea societății de avocatură activitatea de prevenție reprezintă una dintre preocupările principale, clienții primind soluții integrate pentru toate aspectele ce caracterizează o problemă de natură juridică, împrejurare ce nu implică doar activitatea de soluționare a diferendului/litigiului, ci presupune un sprijin constant în dezvoltarea unor mecanisme potrivite de conformitate, menite să asigure o desfășurare firească a activității de zi cu zi a clienților noștri.

Suntem încântați și onorați de fiecare trofeu și pentru întreaga apreciere acordată avocaților Popescu & Asociatii. Multitudinea de premii recente, alături de toate rezultatele de până acum, reprezintă dovezi de prețuire a activității de zi cu zi fiind meritul întregii noastre echipe. Împreună reușim să găsim cele mai bune soluții pentru clienți, să consolidăm în permanență parteneriatul pe care îl construim cu fiecare client în parte și să formăm astfel echipe unite, extrem de solide.” a declarat Gheorghe BUTA, Senior Partner, care a ridicat trofeul în numele întregii echipe de Litigii.

Gheorghe BUTA, Senior Partner

Mulțumim, în egală măsură, tuturor clienților pentru încrederea acordată și tuturor colegilor noștri pentru profesionalism și dedicare. Datorită lor ne bucurăm de aceste rezultate extraordinare care ne motivează și ne oferă energia de a continua. În plus, când performanțele sunt recunoscute, atât la nivel național cât și internațional, atunci trofeele primite reprezintă un motiv în plus de mândrie, dar și de responsabilitate în același timp.” a adăugat Dana BIVOL, Partner, prezentă la Gala Romanian Legal Awards 2023.

Dana BIVOL, Partner

Trofeele primite la începutul lunii iulie, în cadrul Romanian Legal Awards 2023, completează seria premiilor din ultima perioadă, POPESCU & ASOCIATII fiind desemnată recent Firma Anului din Estul Europei. Acest titlu a fost acordat în cadrul celei de a 13-a ediții Women in Business Law EMEA Awards 2023 care a avut loc la Londra.

POPESCU & ASOCIAȚII este societatea de avocatură din prima linie ce pune la dispoziția clienților premium servicii integrate de excepție, atât în România cât și peste hotare, în toate ariile de practică relevante și în mod special, în industriile de interes pentru jucătorii economici activi.

POPESCU & ASOCIAȚII și avocații săi sunt incluși în elita avocaturii de business din România în arii precum Corporate/Fuziuni și Achiziții, Litigii, Parteneriate Public-Privat și Achiziții Publice, Restructurare și Insolvență, Taxe și Dreptul Penal al Afacerilor, în baza capabilităților extraordinare în sectorul juridic și a aprecierilor clienților, recunoașteri acordate de cele mai recente ediții ale tuturor directoarelor juridice de renume precum Chambers & Partners, IFLR 1000, Benchmark Litigation și Legal 500 EMEA.

Societatea a fost desemnată Firma Anului în Avocatură în cadrul Galei Romanian Legal Awards 2022. De asemenea, a fost inclusă pe lista scurtă a Premiilor Benchmark Litigation pentru Firma de Avocatură a Anului în Litigii și de către Europa Property, publicația specializată în sectorul imobiliar comercial din Europa Centrală și de Sud-Est, la categoria Firma de Avocatura a Anului în România în Imobiliare în cadrul SEE Real Estate Awards, ediția a 15-a.

POPESCU & ASOCIAȚII a primit în 2022, pentru al 2-lea an consecutiv, titlul de cea mai apreciată firmă de avocatură (Highly Commended Law Firm) din Sud-Estul Europei în cadrul The Lawyer European Awards fiind prima firmă de avocatură din România, cu mai puțin de 3 ani de activitate la momentul acordării premiului în 2021, care a obținut această recunoaștere, poziționarea în clasament vizând o categorie regională, dominată de nume cu rezonanță în avocatura europeană.

POPESCU & ASOCIAȚII a primit, de asemenea, premii pentru Cea mai Bună Firmă de Avocatură în Litigii din România, Cea mai Bună Firmă de Avocatură în Drept Bancar din România, Cea mai Bună Firmă de Avocatură în Drept Imobiliar din România și a fost recunoscută printre Cele mai bune Firme de Drept Penal al Afacerilor din România, în baza experienței extraordinare și a recunoașterii venite din partea mediului juridic local, la Gala Premiilor Avocaturii din România.