PNSA a asistat Grupul Orange cu privire la achiziția unui pachet de control din acțiunile Telekom Romania Communications de la OTE

PNSA a asistat Grupul Orange cu privire la achiziția unui pachet de control din acțiunile Telekom Romania Communications de la OTE pentru un preț de 296 milioane euro.

Prin infrastructura de rețea pe care o deține, Telekom Romania Communications furnizează servicii de telefonie fixă, internet în bandă largă și televiziune pentru 5 milioane de clienți, în timp ce 90.000 km de rețea de fibră optică conectează aproximativ 3 milioane de gospodării. De asemenea, furnizează servicii convergente fix-mobil pentru aproximativ 881.000 de clienți.

PNSA a acordat consultanță juridică pe aspecte de drept românesc pe parcursul întregului proces de achiziție, inclusiv în materie de comunicații și de reglementare, în colaborare cu firma de avocatură D’Ornano Partners. Norton Rose Fulbright a acordat consultanță juridică pe aspecte de drept englez.

Echipa PNSA a fost coordonată de Bogdan C. Stoica (Avocat Asociat M&A) şi Irina Ivanciu (Avocat Asociat M&A) și a inclus colegi din departamentele specializate: drept societar & comercial – Ioana Avram (Avocat Colaborator Senior) și Claudia Salomia (Avocat Colaborator Senior); TMT & IP – Camelia Constantin (Avocat Colaborator Coordonator); concurență – Mihaela Ion (Avocat Asociat) și Laura Ambrozie (Avocat Colaborator Coordonator); drept penal al afacerilor – prevenţie & apărare – Alexandru Ambrozie (Avocat Asociat) și Ana Stoenescu (Avocat Colaborator Senior); dreptul muncii – Ioana Cazacu (Avocat Colaborator Coordonator); protecția datelor cu caracter personal – Luana Dragomirescu (Avocat Colaborator Coordonator); achiziții publice – Ramona Pentilescu (Avocat Colaborator Coordonator), precum și alți avocați PNSA din departamentele de tranzacții imobiliare, litigii și drept bancar & finanțări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here