Plecarea unui partener al firmei de avocatura Slaughter and May

Laurence Rudge, partener la casa de avocatura Slaughter and May, si-a anuntat plecarea din firma, pentru a se alatura lantului de aprovizionare Li & Fung, in calitate de consilier general adjunct.

Li & Fung, cunoscutul lant de aprovizionare la nivel mondial, se ocupa de branduri americane si europene, magazine si hypermarketuri, magazine de specialitate si cataloage pentru companii de top, dar si site-uri de e-commerce. In anul 2015, Li & Fung se afla in lista celor de la Forbes, Global 2000, care indexeaza cele mai mari companii publice din lume.

Noul post reprezinta o adevarata provocare, intrucat Laurence Rudge va avea ocazia sa lucreze indeaproape cu Marcus Tsang, consilierul general al celor de la Li & Fung, care a ramas in topul celor mai buni, timp de cinci ani, de cand ocupa aceasta functia de conducere.

Pe lista lantului de aprovizionare Li & Fung se afla branduri puternice, precum Walmart sau Marks&Spencer.

In anul 1997, Rudge era la inceputul carieriei sale. A lucrat pentru casa de avocatura Slaughter and May, ca stagiar. In anul 2002 a fost transferat la biroul din Hong Kong al firmei, iar in 2008 semna actele de parteneriat cu Slaughter and May.

Slaughter and May este una dintre cele mai prestigioase firme de avocatura din lume, cu o lista variata de clienti, de la corporatii de top, institutii financiare, pana la guverne.

In decursul ascensiunii sale profesionale, Rudge si-a oferit serviciile in urmatoarele domenii: tranzactii pe pietele de capital si corporate, IPO, oferte de creante si tranzactii M & A.

diana.petroiu@lhm.ro