Petrofac, noul client al firmei de avocatura McGregor & Partners

Firma de avocatura McGregor & Partners a semnat, pentru urmatorii doi ani, contractul de asistenta juridica cu compania britanica SC Petrofac Solutions&Facilities Support SRL, unul dintre liderii mondiali in domeniul serviciilor din industria petroliera.

Alegerea McGregor & Partners s-a realizat in urma unei proceduri de selectie la care au participat alte patru firme de avocatura de elita din Romania.

Neil McGregor, partener coordonator la McGregor & Partners, a declarat: “Suntem incantati pentru ca am fost selectati sa oferim asistenta juridica companiei Petrofac. Avand in vedere ca energia regenerabila a reprezentat, ani de zile, un domeniu important al activitatii McGregor&Partners este imbucurator sa readucem in portofoliul nostru domeniul resurselor naturale si, mai ales, cel al petrolului si gazelor, dar si cel al cresterii cumulative a extractiei de petrol.

Cu acest nou contract, McGregor&Partners continua traditia in domeniul petrolului si gazelor, inceputa inca din 1996, atunci cand Neil McGregor asista BP, Shell si Texaco in legatura cu operatiunile downstream in Romania. Ulterior, firma de avocatura a asistat unul dintre actionarii principali institutionali din Rompetrol, inainte ca acesta sa fie preluat de KazMunaiGaz. De asemenea, firma a asistat alti clienti internationali in exploatarile upstream ale depozitelor de hidrocarbonat din Romania.

Petrofac a incheiat in 2010 un contract cu OMV Petrom pentru gestionarea operatiunilor la noua zacaminte din zona Ticleni pentru o perioada de 15 ani.