Pentru al patrulea an consecutiv, Enache Pirtea & Asociatii este expertul român ales să prezinte aria Business Crime, alături de nume uriașe din piața avocaturii la nivel mondial

ICLG – Business Crime acoperă aspecte frecvente ale infracțiunilor în afaceri in 25 de jurisdictii – inclusiv aplicarea legii penale, organizarea instanțelor, răspunderea penală a întreprinderilor, prescripțiile, inițierea anchetelor, procedurile de colectare a informațiilor.

Documentul poate fi consultat aici

Amintim faptul că în luna iunie, Simona Pirtea si Mădălin Enache au fost alesi de catre reputata publicatie Expert Guides sa reprezinte Romania in proiectul anual “2020 Guide to The World’s Leading White Collar Crime Lawyers”.

La baza acestei alegeri au stat numeroasele proiecte ale EPA implicand raspunderea penala a persoanelor juridice, fie in materie judiciara (urmarire penala sau instanta), fie de consultanta (guvernanta corporativa si investigatii interne), precum si rezultatele notabile ale firmei in materia Dreptului Penal al Afacerilor.
De asemenea, Enache Pirtea & Asociatii a realizat pentru Expert Guides o analiza obiectiva a cadrului justitiei penale din Romania anului 2020 cu referiri la modificarile din legislatia penala, modalitatea de lucru cu instantele si parchetele si tendintele de viitor în aria dreptului penal.

ENACHE PIRTEA & Asociații este o societate de avocatură full-service, care activează în principal în sfera Dreptului Penal al Afacerilor dar care și-a extins aria de servicii juridice în mod accelerat și în celelalte domenii juridice, în principal dreptul muncii, pharma & medical, M&A sau comercial.

Recunoașterea serviciilor sale avocațiale a venit prin clasarea la vârful ierarhiei White-Collar Crime din România de către Legal500, precum și prin colaborările de profil cu publicații internaționale de prestigiu ca Chambers Europe, International Comparative Legal Guides sau Global Law Experts.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here