Pentru al doilea an consecutiv, Enache Pirtea & Asociații a fost recunoscută de Global Law Experts pentru practica Criminal Litigation

Global Law Experts este una dintre cele mai cunoscute referinte in domeniul criminalitatii economice la nivel mondial, avand ca membri peste 2000 de avocati din 140 de tari, fiecare reprezentand exclusiv o anumita jurisdictie. Toți avocații avizați de GLE trebuie să fie recomandați, să solicite personal sau să fie selectați de departamentul de cercetare a Global Law Experts înainte să li se ofere posibilitatea de a fi prezenti cu profil pe website-ul GLE. Global Law Experts a devenit în timp un instrument valoros pentru liderii de afaceri, directorii juridici, directorii de operațiuni, investitori, contabili, banci, și populația generală interesată de serviciile de consultanță juridică de calitate din toate colțurile lumii și în toate domeniile relevante.

Această clasare vine în continuarea numeroaselor recunoașteri și distincții primite la nivel internațional și național de către Enache Pirtea & Asociații și de către avocații acesteia pentru activitatea lor profesională de top în domeniul avocaturii de business și mai ales al ariei Drept Penal al Afacerilor, cele mai recente fiind desemnarea de către cunoscuta Chambers&Partners ca și colaboratori pentru România în domeniul Anti-Corupție sau premiul „Rising Star Law Firm of the Year” acordat la gala Romanian Legal Awards din decembrie 2019.

Recent, publicația britanică Legal500 a confirmat ascensiunea rapidă pe piața avocaturii de business din România a societății Enache Pirtea & Asociații, clasând-o în topul ariei de practică „White Collar Crime”. De asemenea, Simona Pirtea (Managing Partner) și Mădălin Enache (Senior Partner) sunt menționați ca „Recommended Lawyer” în aceeași arie a Dreptului Penal al Afacerilor.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here