Penaliștii Mareș & Mareș domină de 8 ani consecutivi clasamentele Legal 500 pe White Collar

Opt ani la rând dovedesc mai mult decât implicare, dorința de dezvoltare, rezultate remarcabile. Pe lângă cele enumerate, Mareș & Mareș a dovedit în acești opt ani loialitate față de cei pe care îi reprezintă.

Dominând și în acest an clasamentul Legal 500, casa de avocatură Mareș & Mareș își asigură excelența pe Tire 1, în aria de Drept Penal al Afacerilor.

Definită drept una dintre cele mai importante firme specializate pe Drept Penal din România, Mareș & Mareș are în palmares cazuri complexe de criminalitate economică și corupție, reprezentând diverse categorii de clienți, inclusiv oameni de afaceri, executivi de top, politicieni, instituțîi financiare, grupuri industriale, iar numărul poate continuă.

Serviciile societății se exting dincolo de materia dreptului penal, către aspecte de drept civil – toată această experiență cumulând cu diferite colaborări cu lideri internaționali de renume.

“Avocat de referință”, Mihai Mareș, Partener Fondator Mareș & Mareș numără în palmares încă un an de statut ca “Leading Individual” în cadrul aceleiași arii de practică: White Collar. Cei opt ani de Leading Individual îi confirmă capacitatea și puterea de a gestiona, pe lângă echipa pe care o conduce, cazurile în care se implică dar, mai presus, relațiile în baza cărora parteneriatele obținute devin atemporale.

„Partenerul fondator Mihai Mareș este „o vedetă a Baroului București”, ale cărui „abilități puternice de advocacy sunt combinate cu excelentele cunoștințe tehnice.”

În carieră sa de până acum, Mihai Mareș reușit să construiască strategii de apărare remarcabile și a pledat în numeroase dosare intens mediatizate din domeniul financiar-bancar, industrie, real estate, comerț. A obținut succese notabile în dosare ce implică nu numai infracțiuni legate de corupție, spălare de bani, fraudă fiscală, delapidare luare de mită, dar și extrădări sau alte forme de conduită corporativă necorespunzătoare.

Membru al unor prestigioase asociații internaționale de profil, printre care ROXIN, Camera de Comerț Americană, Asociația Barourilor din SUA, Asociația Europeană a Barourilor de Drept Penal, Asociația Internațională a Barourilor, Mihai Mareș poate povesti o istorie a celor opt ani în care experiența i-a fost ridicată la rang de excelență.“Consider că cel mai semnificativ sentiment a fost acela al satisfacției pentru munca bine realizată. Și nu a fost doar o realizare profesională, ci și o experiență personală profundă. Am realizat, încă odată, că suntem mai mult decât avocați – suntem o comunitate dedicată, hotărâtă să ne implicăm și să obținem rezultate, iar această „călătorie” pe care o facem împreună nu este doar despre dosare și clienți, ci despre oameni și relații autentice, despre încredere și pasiune.” – Mihai Mareș, Partener Fondator Mareș & Mareș.