PeliFilip urcă pe podiumul Legal 500 EMEA

PeliFilip a fost inclusă de ghidul internaţional Legal 500 EMEA în primul eşalon al caselor de avocatură din România, în nouă arii de practică: drept financiar-bancar; pieţe de capital; drept comercial, corporatist şi fuziuni şi achiziţii; dreptul concurenţei; rezolvarea disputelor; dreptul muncii; energie şi resurse naturale; drept imobiliar; insolvenţă şi restructurări.

PeliFilip a crescut sănătos şi susţinut şi a atins obiectivul de a ajunge între primele case de avocatură din România. Ne bucurăm ca la aniversarea noastră de 10 ani performanţele au fost recunoscute şi de către ghidul internaţional Legal 500, care ne-a inclus în Tier 1 în nouă arii de practică. Avem în continuare un potenţial foarte ridicat de dezvoltare, iar planurile strategice, proiectele şi iniţiativele clienţilor noştri ne oferă permanent oportunităţi şi provocări complexe”, a declarat Cristina Filip, managing partner PeliFilip.

Alexandru Bîrsan a fost remarcat (leading individual) în pieţe de capital, Cătălin Suliman a fost inclus în categoria leading individuals în practica de dreptul concurenţei, în timp ce alţi cinci avocaţi PeliFilip – Alexandru Goşa (rezolvarea disputelor), Ioana Roman (drept imobiliar şi construcţii), Georgeta Gavriloiu (dreptul concurenţei), Olga Niţă (pieţe de capital) şi Mirona Apostu (drept financiar-bancar) – sunt menţionaţi în categoria Next generation lawyers.

Legal 500 este unul dintre cele mai apreciate ghiduri independente din domeniul juridic la nivel global, care recomandă case de avocatură şi avocaţi de top pe baza performanţelor obţinute. În ediţia dedicată pieţelor de avocatură din Europa, Orientul Mijlociu şi Africa, lansată la Londra, sunt incluse firme din 81 de ţări.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here