PeliFilip reprezentată la Forbes CEE Forum 2018

Avocatul Mihnea Săraru, Partener în cadrul soceității de avocatură PeliFilip va fi speaker în cadrul modului Digital & Innovation, miercuri, 26 septembrie, la Forbes CEE Forum.

Forumul Forbes CEE este singurul eveniment regional anual organizat în România începând cu 2014 și aduce împreună editori din rețeaua Forbes din regiunile CEE și EMEA, alături de lideri internaționali din sfera politică, business și financiară.

Anul acesta, la Forbes CEE Forum, leadership-ul, investițiile, inovația și potențialul noilor tehnologii reprezintă temele principale în jurul cărora experți în domeniu vor dezbate/dialoga.

Forumul se va axa pe temele macroeconomice, dar și pe sectoare de business precum: banking, piața de capital, energie, consumer markets, antreprenoriat, healthcare, digital, educație,responsabilitate socială.

Forbes CEE dezbate temele cele mai importante pentru regiune și este o platformă care permite celor prezenți să identifice modele de business care să aducă creștere pe termen lung, sectoare unde trebuie să se îndrepte investițiile, dar și unde să fie canalizate fondurile pentru inovație și cercetare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here