PeliFilip primește coroana Chambers „Romanian Law Firm of the Year 2018”

Pe 20 aprilie la InterContinental Madrid, Chambers și-a desemnat câștigătorii pe 2018. Law Firm of the Year pentru România a fost aleasă PeliFilip.

Mândră de recunoașterea Chambers, Cristina Filip, Managing Partner PeliFilip, a declarat: „Suntem onorați să primim pentru a doua oară această distincție de la Chambers & Partners. Bucuria noastră este dublată de faptul că anul acesta sărbătorim zece ani de activitate și acest premiu este o recunoaștere a realizărilor noastre și a calității serviciilor pe care le-am furnizat clienților noștri de-a lungul timpului. Am continuat să creștem strategic, să participăm la proiectele de top din toate ariile de practică, să le oferim soluții creative și suport în afaceri clienților noștri, menținând același nivel superior de calitate a serviciilor pe care le furnizăm.”

Începând din 1990 și acoperind în prezent peste 185 de jurisdicții, Chambers realizează clasamente ale celor mai bune societăți de avocatură și avocați din lume. Concluziile analizei realizate de reputatul director Chambers se bazează pe interviuri cu avocați și clienți din întreaga lume, premiile Chambers recompensând superioritatea caselor de avocatură și evidențiind serviciile juridice excelente, realizările notabile din ultimul an și importantele creșteri strategice ale acestora.

Casele de avocatură autohtone ce au concurat anul acesta pentru Law Firm of the Year au fost: NNDKP, Țuca Zbârcea și Asociații , PeliFilip, Clifford Chance Badea și Schoenherr și Asociații SCA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here