PeliFilip isi consolideaza echipa. Sase noi avocati se vor alatura firmei

PeliFilip a finalizat procesul de selectie a viitorilor absolventi care urmeaza sa se alature echipei in acest an, precum si a studentilor pe care si-a propus sa ii cunoasca si sa ii formeze in doua perioade de stagiu programate in intervalul iulie – septembrie, anunta firma de avocatura.

Recrutarea a fost facuta din randul studentilor de la Facultatile de Drept din Bucuresti si Iasi. Dupa analiza celor peste 165 de CV-uri primite si participarea la mai multe interviuri, au fost selectati sase viitori absolventi pentru pozitia de avocat si 12 studenti pentru stagiul de vara.

Desi sesiunea de selectie din aceasta primavara s-a incheiat, studentii cu rezultate foarte bune sunt incurajati sa trimita in continuare CV-ul, alaturi de scrisoarea de intentie, la adresa: join@pelifilip.com.

PeliFilip acorda o foarte mare atentie recrutarilor, in special din randul proaspetilor absolventi, fiind prioritara pentru noi formarea viitorilor profesionisti din avocatura. Consideram esential ca fiecare avocat din echipa noastra sa ne impartaseasca valorile, obiectivele si, mai ales, standardele de calitate. De aceea am decis sa ne asiguram, prin astfel de programe de recrutare, un rezervor de talente si sa ne dedicam dezvoltarii acestor tineri in spiritul PeliFilip”, a declarat Francisc Peli (foto), Managing Partner PeliFilip.

Firma a ales sa gestioneze intern procedurile de recrutare pentru a asigura atat evaluarea temeinica a cunostintelor juridice, cat si contactul direct dintre avocati si viitorii lor colegi. Echipa de recrutare a fost formata din Alina Stancu Birsan (partener), Catalin Alexandru (partener), Monica Statescu (asociat senior), Mihnea Sararu (asociat senior), Alina Ciocoiu (asociat) si Simona Cristea (asistent juridic si de resurse umane).

Pe langa studentii selectati in procesul de recrutare, vor fi invitati in stagiul de practica din perioada verii si castigatorii Concursului de Procese Simulate de Drept Civil. Organizata in perioada martie – aprilie 2014 de PeliFilip, in colaborare cu ELSA (The European Law Students’ Association) Bucuresti, competitia este adresata studentilor de la Facultatea de Drept din Bucuresti si isi propune sa creeze oportunitatea testarii aptitudinilor viitorilor avocati pledanti intr-un cadru cat mai apropiat de realitate.