PeliFilip, în top Legal 500, pe primul eșalon al caselor de avocatură

PeliFilip a fost inclusă de ghidul internațional Legal 500 EMEA în primul eșalon al caselor de avocatură din România, în șapte arii de practică, se arată într-un comunicat remis Legal Marketing.

Comparativ cu ediția din 2016 a ghidului, PeliFilip  a fost avansată din cel de-al doilea eșalon în primul la rezolvarea disputelor și a fost inclusă direct în prima bandă în aria de dreptul muncii. Cele șapte arii de practică în care excelează PeliFilip anul acesta sunt: drept financiar-bancar și piețe de capital, drept comercial, corporatist și fuziuni și achiziții, rezolvarea disputelor, dreptul muncii, energie și resurse naturale, drept imobiliar, insolvență și restructurări.

„Nivelul crescut se reflectă și în evoluția rating-urilor noastre în Legal 500 – anul acesta, ne-am extins numărul de arii în care suntem clasați în Tier 1, precum și numărul de avocați recomandați. Acesta este un rezultat al muncii întregii echipe, al colaborărilor excelente pe care le avem cu partenerii și clienții noștri și al reputației pe care ne-am creat-o în piață, astfel că ne bucură recunoașterea oferită de ediția din acest an a ghidului”, a declarat Cristina Filip, Managing Partner PeliFilip.

Alexandru Bîrsan a fost remarcat (leading individual) în aria de drept financiar-bancar și piețe de capital, în timp ce alți trei avocați PeliFilip – Alex Goșa (rezolvarea disputelor), Ioana Roman (drept imobiliar și construcții) și Mirona Apostu (drept financiar-bancar și piețe de capital) – sunt menționați în categoria Next generation lawyers, nou introdusă în ediția de anul acesta a ghidului.

În total, 10 avocați PeliFilip sunt recomandați în mai multe arii de practică. Redăm mai jos clasamentul.

Drept financiar-bancar și piețe de capital: Alexandru Bîrsan, Alina Stancu Bîrsan, Carmen Peli;

Drept comercial, corporatist și fuziuni și achiziții: Carmen Peli, Cristina Filip;

Rezolvarea disputelor: Cătălin Alexandru;

Dreptul muncii: Ioan Dumitrașcu;

Energie și resurse naturale: Alina Stancu Bîrsan, Cristina Filip;

PPP și achiziții: Alexandru Goșa, Alina Stancu Bîrsan;

Drept imobiliar și construcții: Francisc Peli, Oana Bădărău;

Insolvență și restructurări: Alina Stancu Bîrsan, Carmen Peli, Cătălin Alexandru, Ioan Dumitrașcu;

Tehnologie, media și telecom (TMT): Alexandru Bîrsan, Cătălin Alexandru, Mihnea Săraru.

Legal 500 este unul dintre cele mai apreciate ghiduri independente din domeniul juridic la nivel global, care recomandă case de avocatură și avocați de top pe baza performanțelor obținute. În ediția dedicată piețelor de avocatură din Europa, Orientul Mijlociu și Africa, lansată la Londra, sunt incluse firme din 81 de țări.