PeliFilip, firma de avocatura a anului

PeliFilip a fost desemnata „Firma de avocatura a anului” la Gala Premiilor Construction and Investement Journal, dedicate performantelor din piata imobiliara.

In cadrul Galei CIJ Awards 2015, eveniment de traditie organizat de publicatia internationala Construction and Investment Journal (CIJ) PeliFilip a fost numita „firma de avocatura a anului.” Astfel, echipa de  real estate a PeliFilip a fost premiata pentru implicarea  in proiecte imobiliare majore, care au contribuit semnificativ la dezvoltarea pietei locale.

Francisc Peli, Managing Partner PeliFilip, a declarat: „Dupa ce, in aceasta primavara, am castigat prestigiosul premiu de excelenta, Firma de avocatura a anului din partea Chambers Europe pentru intreaga activitate a PeliFilip, finalul de 2015 ne mentine in topul caselor de avocatura din Romania, cu rezultate recunoscute de profesionistii din industria imobiliara. Distinctia acordata de catre CIJ reprezinta o validare a performantelor deosebite obtinute de echipa noastra de real estate,  implicata in ultimii ani in unele dintre cele mai importante si mai sofisticate proiecte din Romania. De asemenea, aceasta editie a CIJ Awards reconfirma potentialul ridicat al pietei imobiliare locale, care și-a recastigat o parte din efervescenta de dinainte de criza si care va continua sa inregistreze, in perioada urmatoare, o dezvoltare sanatoasă si sigura”.

In anul 2015, echipa de real estate a PeliFilip a fost implicata in numeroase dintre tranzactiile de top din Romania, o parte dintre ele primind, la randul lor, recunoastere ca “tranzactia anului” in cadrul Galei CIJ Awards – la categorii precum investitiile in birouri, achizitia de teren pentru dezvoltari comerciale, investitiile in proiecte industriale sau contracte de inchiriere pe piata de birouri.

Gala CIJ Awards care a ajuns la cea de-a opta editie are o traditie lunga in premierea celor mai apreciate proiecte imobiliare din Romania. Juriul competitiei este format din profesionisti respectati, reprezentanti ai celor mai importante organizatii si companii din piata de real estate, precum și din cititorii publicatiei CIJ.