PeliFilip, desemnată „Firma de avocatură a anului în Europa de Sud-Est”

PeliFilip a primit joi, în cadrul Galei EuropaProperty Real Estate Awards din București, premiul de „Firma de avocatură a anului în Europa de Sud-Est”, pentru cele mai notabile proiecte și cele mai bune rezultate în piața imobiliară din regiune, se arată într-un comunicat de presă remis Legal Marketing.

Din departamentul de real estate al PeliFilip, coordonat de Oana Bădărău, fac parte 13 avocați, formând astfel una dintre cele mai mari echipe din domeniul imobiliar din România, care și-a dobândit reputația prin participarea la cele mai importante tranzacții de pe piața locală, în 2016 fiind implicată în peste 20 proiecte de real estate de top.

„Ediția din acest an a evenimentului EuropaProperty SEE Real Estate Awards confirmă că asistăm la o perioadă prielnică pentru piața de real estate din regiune, cu o serie de oportunități care pot atrage investitori noi și pot genera creșteri semnificative. În acest context, rolul consultanților juridici devine din ce în ce mai important, iar PeliFilip este una dintre casele de avocatură cu o practică puternică de real estate. Le mulțumesc clienților noștri pentru încrederea de a lucra împreună în cele mai mari proiecte din piață, precum și întregii echipe PeliFilip pentru rezultatele care ne-au adus titlul de Firma de avocatură a anului în Europa de Sud-Est”, a declarat Oana Bădărău, Partener PeliFilip.

Gala și Forumul EuropaProperty SEE Real Estate Awards, ajunse la cea de-a XII-a ediție, reunesc anual cei mai activi jucători locali și internaționali care operează în regiune: dezvoltatori, investitori, arhitecți, consultanți imobiliari, bănci, firme de avocatură și alți profesioniști.