PeliFilip a oferit consultanta juridica companiei MJ Maillis Romania in cadrul unei tranzactii de peste 1,5 mil Euro

PeliFilip a oferit asistenta companiei MJ Maillis Romania, un jucator de top in domeniul solutiilor industriale complete de ambalare finala, in tranzactia de vanzare a unitatii sale de productie situate in Buftea catre producatorul de mase plastice Prodplast SA. Valoarea tranzactiei s-a ridicat la peste 1,5 mil Euro.

Serviciile de asistenta juridica furnizate de avocatii PeliFilip au inclus organizarea analizei de due diligence pentru vanzator, investigatii de due diligence independente, negocieri si asistenta in legatura cu toate celelalte aspecte tranzactionale. De asemenea, echipa PeliFilip a oferit consultanta in legatura cu eliberarea pachetului de garantii guvernate de legea engleza, constituite asupra proprietatii, in contextul noii finantari contractate de catre cumparator si al constituirii unor noi ipoteci.

„MJ Maillis este un client important pentru PeliFilip, cu care avem o colaborare foarte buna si de lunga durata. Astfel, decizia de a le fi parteneri in aceasta tranzactie a fost una naturala, atat prin prisma proiectelor pe care le derulam impreuna de peste 5 ani, cat si prin prisma faptului ca avem una dintre cele mai puternice practici de drept imobiliar din Romania. Le multumim pe aceasta cale pentru increderea acordata”, a declarat Ioan Dumitrascu (foto), Partener PeliFilip.

Echipa PeliFilip implicata in acest proiect a fost coordonata de catre Ioan Dumitrascu, Partener, si a fost compusa din Mihaela Ispas, Senior Associate, Ioana Roman, Senior Associate, Mirona Apostu, Senior Associate, Dragos Ungureanu, Associate, si Lavinia Ghencea, Associate.

PeliFilip are cea mai numeroasa echipa de avocati dedicata exclusiv tranzactiilor din domeniul imobiliar din Romania, fiind clasata in Banda 1 si Categoria 1 a practicii de drept imobiliar de prestigioasele publicatii Chambers & Partners si Legal 500. Echipa si-a dobandit reputatia prin participarea la cele mai importante tranzactii din Romania din domeniul imobiliar si are capacitatea si experienta necesare sa acopere toate serviciile juridice adiacente tranzactiilor imobiliare. Competenta avocatilor din cadrul echipei include structurarea de tranzactii complexe, de la achizitii de proprietati imobiliare, dezvoltarea si finantarea proiectelor imobiliare, inchiriere, parteneriate public-private in domeniul imobiliar, proiecte de infrastructura, precum si diverse probleme de reglementare legate de dezvoltarea proiectelor imobiliare.

PeliFilip

PeliFilip este una dintre societatile de avocatura de top din Romania care furnizeaza asistenta de cea mai inalta calitate in practic toate ramurile de drept relevante pentru afaceri care opereaza in Romania sau care vizeaza Romania. Specializati in proiecte complexe care implica o abordare inovatoare, avocatii PeliFilip au experienta elocventa in mai multe domenii, cum ar fi infrastructura si concesiuni, fuziuni si achizitii, energie, drept societar, imobiliar, concurenta, finantari si piata de capital, dar si dreptul muncii. Pentru mai multe detalii despre domeniile de expertiza si echipa PeliFilip vizitati www.pelifilip.com.