PeliFilip a asistat Argo Group intr-o tranzactie de 100 de milioane de euro – vanzarea Shopping City Sibiu catre NEPI

PeliFilip a asistat Argo Group in vanzarea parcului comercial Shopping City Sibiu catre NEPI, intr-o tranzactie a carei valoare se ridica la 100 de milioane de euro, aceasta fiind una dintre tranzactiile de referinta din Romania in anul 2016.

PeliFilip si-a facut o traditie din a participa la numeroase dintre cele mai mari si mai complexe proiecte din Romania, iar acum suntem implicati din nou intr-o tranzactie de top din real estate. Importanta acestui acord este intarita de impactul pe care vanzarea Shopping City Sibiu il are pe piata, atat la nivel local, cat si la nivel national”, afirma Oana Badarau (foto), Partener si coordonator al departamentului de drept imobiliar in cadrul PeliFilip.

Am avut incredere, inca de la inceput, ca Shopping City Sibiu va fi unul dintre cele mai de succes proiecte imobiliare din afara Bucurestiului, iar finalizarea acestei tranzactii cu NEPI este o confirmare a atractivitatii si a viabilitatii sale. Le multumim consultantilor nostri de incredere, PeliFilip, pentru ca au implicat toate eforturile si cunostintele lor sa incheiem aceasta vanzare”, adauga Dennis Selinas, CEO al Argo Group.

Echipa PeliFilip implicata in tranzactie a fost coordonata de Oana Badarau si le-a inclus pe Gianina Gavanescu si Mihaela Ispas, Senior Associates.

Cu o suprafata totala inchiriabila de 79.100 metri patrati, Shopping City Sibiu este cel mai mare parc comercial din Romania si primul si singurul centru comercial din Sibiu. A fost inaugurat in noiembrie 2006, avand la momentul respectiv un hipermarket Auchan, o galerie adiacenta si un magazin Leroy Merlin, iar ulterior a fost extins, adaugandu-se un hipermarket Carrefour, branduri de fashion si sport, un mare magazin de mobila si retaileri de electrocasnice.

***

PeliFilip este o firma care asigura servicii juridice de inalta calitate in avocatura de business din Romania cu ajutorul unei echipe care urmareste sa stabileasca standardul pe piata in ceea ce priveste dinamismul, intelegerea afacerilor clientilor si creativitatea solutiilor juridice aplicate. Specializati in proiecte complexe care necesita o abordare inovatoare, avocatii PeliFilip au o vasta experienta in diverse domenii, precum infrastructura si concesiuni, fuziuni si achizitii, energie, drept societar, piata imobiliara, concurenta, litigii, finantari si piete de capital, precum si dreptul muncii.