PeliPartners a asistat AFI Europe la semnarea antecontractului de vânzare pentru achiziționarea participației majoritare în Casa Radio

PeliPartners a asistat AFI Europe, una dintre companiile lider în domeniul dezvoltării și investițiilor imobiliare în Europa Centrală și de Est și un jucător redutabil pe piața din Romania, la negocierea și semnarea unui antecontract de vânzare pentru achiziționarea unei participații de 75% în societatea de proiect care dezvoltă „Casa Radio”, un parteneriat public-privat, de la o societate controlată de Plaza Centers NV.

Echipa PeliPartners a fost coordonată de Francisc Peli și Oana Bădărău și a inclus-o pe Alexandra Ioniță (Senior Associate).

Implicarea noastră în această tranzacție confirmă expertiza avocaților noștri în domeniul PPP, expertiză acumulată în perioadele cele mai intense ale proiectelor de acest tip. Suntem încântați să fim implicați într-o tranzacție emblematică pentru piață, care ne-a permis totodată să ne sprijinim clientul în consolidarea poziției sale pe piața locală și în același timp în explorarea unor noi domenii”, declară Francisc Peli, Managing Partner la PeliPartners.

Tranzacția a prezentat un grad ridicat de complexitate datorită contextului general al proiectului și a problemelor juridice delicate ridicate pe parcursul procesului de negociere. Suntem mândri și recunoscători clientului nostru pentru oportunitatea de a asista într-un astfel de subiect”, declară Oana Bădărău, Partner și Coordonator al Practicii de Real Estate & PPP din cadrul PeliPartners.

Fiind prima dată construită în timpul regimului comunist, Casa Radio reprezintă un obiectiv central în peisajul urban al Bucureștiului. Prima fază a proiectului constă în dezvoltarea unui proiect cu utilizare mixtă care include atât o clădire de birouri cât și un centru comercial.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here