Paula Corban-Pelin, fost Counsel al White & Case, se alatura echipei DLA Piper de la Bucuresti

Anul 2014 vine cu o schimbare in structura DLA Piper Dinu SCA, care si-a consolidat echipa de corporate si energie prin recrutarea unui nou membru. Incepand cu luna aprilie, Paula Corban-Pelin (foto), fost Counsel al White & Case, a fost cooptata de catre biroul DLA Piper de la Bucuresti, in cadrul caruia va ocupa aceeasi functie.

Cu o experienta de peste 13 ani, Paula este specializata in tranzactii de fuziuni si achizitii precum si in proiecte din sectorul energetic (energie nucleara si regenerabila, finantari de proiect in energie), asistand deopotriva clienti nationali si internationali. Paula este membra a Baroului Bucuresti si absolventa a Facultatii de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti, iar inainte de a se alatura firmei a facut parte din echipa casei de avocatura internationala White & Case, unde a fost implicata preponderent in proiecte din sectorul energiei.

In urma recrutarii Paulei, biroul DLA Piper de la Bucuresti numara 38 de avocati si consultanti fiscali. Echipa de consultanta in domeniul energiei a DLA Piper, care acopera o plaja larga de proiecte, de la oil & gas la energie regenerabila si infrastructura de transmisie, numara in prezent 6 avocati, dintre care 2 cu mai mult de 12 ani de experienta si alti 2 cu mai mult de 6 ani de experienta. Echipa de finantari si cea de litigii a DLA Piper au de asemenea experienta bogata in domeniul energiei.

DLA Piper este o firma internationala de avocatura cu 4.200 de avocati localizati in peste 30 de tari din Europa, Statele Unite ale Americii, Asia-Pacific si Orientul Mijlociu, care ofera servicii de asistenta juridica clientilor sai din intreaga lume.