Patru noi parteneri asociati la Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen

Casa de avocatura Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) a promovat patru parteneri asociati. Ioana Niculeasa, Simona Neagu, Sorina Olaru (Cretu) si Emil Bivolaru completeaa o structura de parteneriat care cuprinde doisprezece parteneri asociati si patru parteneri remunerati.

Ioana Niculeasa (foto 1) a fost implicata in unele din cele mai mari tranzactii imobiliare care au avut loc pe piata locală in ultimii ani, printre care vanzarea complexului de birouri Floreasca Business Park catre NEPI, dar si cel mai semnificativ proiect de pe piata de profil, asistarea Deutsche Bank Group in achiziţia proiectului Upground. Recent, Ioana Niculeasa a coordonat vanzarea complexului de birouri City Business Centre din Timisoara de catre antreprenorul Ovidiu Sandor, precum si intrarea pe piata a grupului De’Longhi, prin achizitia fabricii Nokia de la Jucu.

Simona Neagu (foto 2), Sorina Olaru (Cretu) si Emil Bivolaru (foto 4) fac parte din echipa de litigii a NNDKP, coordonată de Ana Diculescu-Sova, unul dintre cei mai reputati litigatori din Romania. Cei trei noi parteneri asociati coordoneaza, alaturi de Radu Damaschin, o echipa de 33 de litigatori, care a reusit in ultimii doi ani sa asigure 38% din veniturile firmei. Echipa de litigii a gestionat in ultimii ani peste 1.100 de dosare, avand in portofoliu clienti precum Alpha Bank, BCR, Danube Fund, Globe Trade Centre, Lafarge Ciment, OMV Petrom, Primaria Municipiului Bucuresti, Rompetrol, Smithfield Ferme, Sonae Sierra, Tavistock Group (Arlynn), Tenaris sau Volksbank.

Simona Neagu, Sorina Olaru si Emil Bivolaru sunt si coordonatorii a trei importante birouri ale NNDKP din tara. Biroul din Cluj-Napoca este coordonat de Simona Neagu, cel din Brasov de Sorina Olaru, iar de la inceputul acestui an Emil Bivolaru coordoneaza biroul NNDKP de la Craiova.