Patru avocati din echipa bpv Grigorescu Stefanica au fost promovati

Societatea de avocati bpv Grigorescu Stefanica anunta promovarea a patru avocati din echipa: Cristina Mihai, Cristina Randjak, Ioan Roman si Raluca Marcu.

Ioan Roman (foto 1) a fost promovat Senior Associate in cadrul departamentului de litigii al bpv Grigorescu Stefanica. Acesta este specializat in litigii intre profesionisti, recuperari creante, arbitraj comercial, dispute civile, precum si procedura de punere in executare a hotararilor judecatoresti. Ioan Roman asista cu succes in mod curent clientii societatii in toate fazele de negocieri civile si intre profesionisti premergatoare demersurilor din fata instantei.

Cristina Mihai (foto 2) a fost promovata in functia de Managing Associate in cadrul societatii de avocati bpv Grigorescu Stefanica, din echipa careia face parte de peste 6 ani. Anterior numirii in aceasta pozitie, Cristina Mihai detinea functia de Senior Associate. Inainte de a se alatura echipei bpv Grigorescu Stefanica, Cristina Mihai si-a desfasurat activitatea profesionala in cadrul departamentelor juridice din doua companii de consultanta multidisciplinara de top.

Cristina Randjak (foto 3) a fost promovata in functia de Managing Associate in cadrul societatii de avocati bpv Grigorescu Stefanica. Anterior, a fost Senior Associate in cadrul aceleiasi societati. Cristina Randjak ofera consultanta in probleme de dreptul muncii, drept fiscal, achizitii publice, drept european si dreptul proprietatii intelectuale. Anterior colaborarii cu bpv Grigorescu Stefanica, ea a fost consilier juridic in cadrul unei mari companii farmaceutice din Romania.

Raluca Marcu (foto 4) a fost promovata in functia de Senior Associate in cadrul departamentului de litigii al societatii de avocati bpv Grigorescu Stefanica. Ea face parte din echipa bpv Grigorescu Stefanica incepand cu anul 2006. Raluca Marcu are o bogata experienta in litigiile de drept fiscal si contencios administrativ, achizitii publice si drept civil, asistand cu succes companii locale si internationale atat in fata instantelor judecatoresti, cat si in arbitraje.

bpv Grigorescu Stefanica este o societate romaneasca de avocati creata prin fuziunea societatilor bpv GRIGORESCU si Stefanica & Florea ce a avut loc in martie 2011. Societatea ofera servicii de consultanta juridica si reprezentare in domeniile de dreptul concurentei, drept bancar si financiar, drept societar si comercial, litigii si arbitraj, dreptul muncii si pensii, energie, mediu si autorizatii, drept european, fuziuni si achizitii, achizitii publice si concesiuni, drept imobiliar si al constructiilor, drept fiscal.