Paralegal de la o importantă societate de avocatură exclusă din profesia juridică

O fostă paralegal de la Herbert Smith Freehills a fost exclusă din industria juridică după ce s-a constatat că a falsificat formularele de solicitare a orelor suplimentare pe care le depunea la firmă.

Catherine Hunt, care a fost angajată la HSF până la începutul lunii ianuarie 2019, a inaintat nouă formulare de ore suplimentare către firmă folosind inițialele fostului său manager, potrivit unui aviz de decizie publicat de Solicitors Regulation Authority, informeaza Law.com.

Numărul „neobișnuit de ridicat” de formulare a determinat o investigație internă care a constatat că acestea erau semate cu „AL”, identificat ca fost manager. Managerul a declarat firmei că nu a aprobat nicio oră suplimentară pentru Hunt și nu a parafat formularele de ore suplimentare.

Hunt activa ca paralegal în departamentul de litigii al companiei de peste șapte ani la momentul revocării de către firmă pentru abateri grave.

O anchetă ulterioară efectuată de SRA a constatat că acțiunile ei erau ilegale. Ca parte a unui acord de reglementare, SRA a interzis oricărei firme sau avocați să o angajeze.

Într-o declarație, un purtător de cuvânt al HSF a declarat: „Putem confirma că am concediat un paralegal în ianuarie 2019 pentru abateri și am notificat, imediat, problema la SRA”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here