(P) Le Château – Castelul din Inima Orasului. Galerie foto

Inaugurarea in vara acestui an a Le Château, cel mai nou complex destinat ceremoniilor de gala, a insemnat pentru Bucuresti aparitia “acelui loc” ce poate fi considerat perfect pentru orice tip de evenimentele corporate de prim rang.

Le Château – Castelul din Inima Capitalei – a fost proiectat in spiritul si in armonia pe care o regasim in cele mai frumoase castele din Hexagon, pentru a putea omagia rolul covarsitor pe care l-au avut regii Frantei in dezvoltarea culturii, artelor si arhitecturii universale. Iar rezultatul este coplesitor pentru toti cei care trec pragul Le Château – un concept unic, realizat cu cele mai nobile materiale, printre care se regasesc marmura intarsiata, catifeaua, lemnul masiv sau cristalele pe care le intalnesti la tot pasul.

Echipa Le Château, garantia unui eveniment reusit

Le Château este, in acelasi timp, clasic si modern, perfect adaptat fiecarui eveniment. Clasic atunci cand ne referim la felul in care este realizat designul si modern cand descoperim infuzia tehnologica bine ascunsa in spatele conceptului unitar creat de Masha Verhoogt, unul dintre cei mai cunoscuti designeri din sud-estul Europei. Pentru ca atunci cand vorbim de cele mai reusite evenimente coroporate, acestea nu sunt posibile fara suportul tehnic de care beneficiaza Castelul din Inima Orasului. Scena de 130 de metri patrati, complet accesorizata, este intregita de un ecran urias ce permite proiectii spectaculoase, sonorizarea wireless garanteaza o comunicare eficienta, in timp ce sistemul automat de climatizare asigura un cadru optim in orice conditii. Chiar si un concert live poate fi pus in scena cu minim de efort, datorita sistemelor de sonorizare si lumini deja instalate, completate de un backstage creat pentru confortul artistilor. La toate acestea sa adauga un lobby pentru intampinarea invitatilor, o terasa de peste 260 metri patrati si parcarea privata pentru 80 de autoturisme.

Si pentru ca experienta vizuala sa fie in perfecta armonie cu cea culinara, Le Château dispune de o bucatarie de exceptie, condusa de Cristian Oprea, unul dintre cei mai apreciati Chef Executivi din Romania, cel care va va impartasi din creatiile sale haute cousine.

Va prezentam, in continuare, o galerie foto care ilustreaza rafinamentul si eleganta complexului Le Château.

IMG_4069 2

IMG_4134 2

IMG_4240 2

IMG_4486 2

IMG_4817 2

IMG_4828 2

IMG_4878 2

IMG_5406 2

IMG_5647 2

macheta landscape 2

IMG_5671 2

macheta portret 2

*

www.le-chateau.ro

Strada Turturelelor nr 11, sector 3, Bucuresti

Telefon: 0725.333.333