Optimism la Dentons datorită rezultatelor financiare

Managementul global de la Dentos este cunoscut pentru scepticism în privința importanței profitului pe acțiuni (PEP), însă afacerile din Regatul Unit și Orientul Mijlociu vorbesc ferm despre o creștere de 36%, revenind de la scăderea de anul trecut.

Compania a prezentat, ceea de directorul executiv regional, Jeremy Cohen, a descris ca fiind cel mai puternic set de rezultate financiare, în care linia sa de top a crescut cu 22%, pana la 203,1 milioane de lire sterine.

Acest lucru a fost stimulat în mod natural de veniturile provenite de la firma scoțiană Maclay & Spens, care a fuzionat cu Dentos în luna noiembrie a anului trecut. Asta a adus trei noi birouri în Aberdeen, Edinburgh și Glasgow,  crescând numărul de avocați din Marea Britanie la peste 800.

Cohen a spus că, fără fuziune, veniturile ar fi crescut cu 9%.

“Pe masură ce platforma globală Dentos crește și se integrează mai puternic, noi obținem mai multe oportunități, a declarat el pentru Business Legal.

Creșterea activă a PEP a urmat dupa un an 2016/17 dezamagitor, atunci când a scăzut cu 9%, până la 481.000 de lire sterline, pe fondul unei creșteri modeste de 1% a veniturilor, până la 166.4 milioane de lire sterline.

Cohen a comentat: “Anul trecut am facut o mulțime de investiții, am angajat o mulțime de oameni, ne-am construit practicile, am preluat un nou birou în Watford – lucruri de care suntem tare încântați să vedem că se dezvoltă bine.

Incepand cu 2013/14, top line-ul Dentons a crescut cu 39%, cu PEP ridicandu-se la 60%.

El a adăugat: “Este trendul care spune povestea reală de 5 ani de zile.”

Activitatea firmei în jurul colapsului Carillion a fost una din principalele surse de venituri din acest an.

Dentos a reorganizat recent managementul regional. Cogen a fost reales în decembrie pentru funcția de director executiv regional până în 2021, după ce rolul său s-a schimbat în vara trecută, acoperind doar Europa și Orientul Mijlociu. Firma a stabilit un management separat pentru Africa la conducere fiind Noor Kapdi. Dentons a făcut, de asemenea, o mișcare neobișnuită angajarea fostului director RBS, Lisa Sewell, care nu este de profesie avocat, pentru a se ocupa de operatiunile zilnice.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here