Aeroportul din Craiova – teren oportunitate. Exclusiv

EXCLUSIVITATE Vis a vis de Aeroportul din Craiova este la vânzare un teren ce are suprafata de 42.000 mp – https://preview.app.goo.gl/maps.app.goo.gl/kgewnNCGmpMJbhtb6, cu o deschidere la DE 70 Craiova – București, cu o deschidere de 133,37 m.l.

Terenul este liber, neocupat de construcții, neamenajat și neîngrădit având o formă plată la limita proprietății existând toate utilitățile necesare.

Din punct de vedere urbanistic, terenul are un POT de 80% și un CUT de 4.

Este situat într-o zonă de unități industriale, depozite, comerț, birouri, servicii și zonă multifuncțională locuințe, instituții și servicii publice compatibile cu zona de locuit cu caracter rezidențial, fiind o zonă limitrofă a Municipiului Craiova.

Dotarea urbană este de asemenea completă, specifică acestui tip de zonă (mixtă – industrial, comercial logistic), terenul având și o parte rezidențială.

Localizarea este favorabilă, având potențial de dezvoltare, în special pe latura de nord, cu acces direct la DE 70 care are 4 benzi ( 2 benzi de circulație pe sens).

De asemenea, vecinătățile sunt favorabile și dezvoltatorilor rezidențiali întrucât în zonă (până la 1.000 m) se află un minicartier de locuințe (blocurile militare), stadion de fotbal, Aeroportul Craiova, Hypermarket-ul Metro, stații de carburant (MOL), Parcul Hanul Doctorului (la cca 700-800 m.)

Accesul în zonă se  face în mod facil având în vedere faptul că terenul are deschidere directă la DE70 care are în zonă 2 benzi de circulație pe sens și care se continuă cu Centura de Nord a Craiovei dar și cu Centura de Sud a Craiovei, fapt ce crează posibilitatea unui acces facil în orice zonă a Municipiului Craiova.

Zona ieșirii din Craiova către București, de-a lungul drumului european a fost prima zonă care s-a dezvoltat după anii 90, iar poziționarea terenului vis a vis de Aeroportul Craiova reprezintă un mare avantaj, această zonă fiind în plină dezvoltare în special în ultimii 3-4 ani.

Având în vedere că terenul este intravilan, conform PUZ, într-o zonă mixtă cu un POT ridicat, cea mai bună utilizare este  cea de zonă industrial comercială și servicii ca fiind cea mai fezabilă având în vedere POT-ul e 80% și CUT 4 însă există și posibilitatea unei dezvoltări rezidențiale având în vedere și suprafața mare de 42.000 m.p. a terenului, care îi conferă un mare avantaj

Valoarea proprietății imobiliare.

Valoarea proprietății, în raport de piața proprietăților rezidențiale din zonă de tip teren cu destinație mixtă, industrial/servicii rezidențial se situează între 60 și 80 Euro/m.p. însă având în vedere suprafața mare de 42.000 m.p. și faptul că proprietarii nu locuiesc în România și doresc valorificarea urgentă a acestei proprietății, prețul de vânzare a fost stabilit de proprietari la 50 Euro/m.p. respectiv 2.100.000 Euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here