Operatorul de transport feroviar Servtrans, aflat in insolventa, a incheiat un contract de 43 milioane euro

Operatorul de transport feroviar Servtrans Invest, aflat in insolventa, a incheiat cu BCR Leasing un contract pentru inchirierea a 838 de vagoane de transport marfuri pe calea ferata. Contractul s-a incheiat pe o perioada de 16 ani, valoarea acestuia fiind de 43 milioane euro.

„Cu cele 838 de vagoane inchiriate de la BCR Leasing, parcul rulant al Servtrans, ajunge la 1660 de vagoane si 64 de locomotive ce ne permite o dezvoltare mai sustinuta pe orizontala prin incheierea de noi contracte comerciale si implicit cresterea profitabilitatii companiei ce va asigura sustenabilitatea unui plan de reorganizare” a declarat Remus Borza (foto), reprezentantul administratorului judiciar al companiei.

Servtrans a intrat in insolventa pe 15 iulie 2011, la momentul deschiderii procedurii inregistrand datorii de peste 96 milioane euro. Administrator judicar a fost desemnat Euro Insol SPRL.

Avocatul Remus Borza, prin cele doua societati specializate in insolventa pe care le coordoneaza, Euro Insol SPRL, respectiv Assistance Insolv SPRL, administreaza active de peste 650 milioane Euro apartinand unor societati ca Asmita Gardens, Ibiza Sol, World Trade Center, Plafar, Uztel, Institutul National al Lemnului, Hotel Planet, Meridian Land, Real Power Construct.