Open-call pentru realizarea Lawyr.it nr. 8

Lawyr.it invita studentii de la facultatile de Drept sa contribuie la realizarea celui de-al optulea numar al revistei omonime.

Articolele, pe o tema juridica la alegere, pot fi trimise la adresa editors@lawyr.it pana la data de 31 martie 2015.

Articolele trebuie sa cuprinda intre 1000 si 1350 de cuvinte, sa respecte indicatiile din sectiunea Editorial Guidelines, precum si cerintele sistemului de citare Harvard. Mai multe detalii pot fi obtinute AICI.

Lawyr.it a fost fondata de o echipa de studenti romani in urma cu aproape doi ani, extinzandu-se apoi si in alte tari din Europa Centrala si de Est, devenind astfel prima publicatie in domeniul juridic din aceasta parte a Europei realizata exclusiv de studenti. In afara de revista, site-ul Lawyr.it mai contine si un blog, o rubrica de prezentare a celor mai noi oportunitati pentru studenti, precum si un dictionar de termeni juridici. In plus, Lawyr.it a realizat si proiectul Compendium, din dorinta de a veni in ajutorul studentilor de la Drept care doresc sa faca practica sau sa lucreze intr-o firma de avocatura. Mai multe detalii despre proiectul Lawyr.it pot fi gasite pe www.lawyr.it.