ONV LAW, reîmprospătarea identității de brand

Societatea de avocați ONV LAW își reîmprospătează identitatea de brand, cu scopul de a comunica serviciile companiei într-un mod simplu și clar, se arată într-un comunicat de presă remis Legal Marketing.

Obiectivul creativ al întregului proces a fost construcția unei identități proaspete care să sprijine evoluția ONV LAW ca firmă și ca echipă. Noua expresie vizuală este dinamică, are un aspect mai prietenos, este mai flexibilă, atât în format digital cât și tipărit și comunică serviciile ONV LAW într-un mod simplu și clar.

Identitatea vizuală este exprimată într-un mod distinctiv și este prezentă pe toate materialele promoționale ale firmei. Asftel, logoul,  website-ul ONV LAW și toate materialele tipărite beneficiază de un nou design vizual.

Personalitatea brandului devine minimalistă ca formă și plină de culoare, iar conceptul fotografic joacă un rol important în narațiune. Oamenii sunt portretizați ca profesioniști, totodată punându-se accent și pe trăsăturile lor personale. Identitatea verbală are caracter distinctiv prin tonul vocii și ajută, de asemenea, la diferențierea brandului și la întărirea identității reîmprospătate, de la definirea valorilor până la descrierea experienței și a pasiunilor individuale ale membrilor echipei.

Radu Nemeș, managing partner al ONV LAW a condus acest proces, într-o strânsă colaborare cu agenția de creație Sigla și Lozinca.

“Refresh-ul identității face parte dintr-un proces mult mai amplu, care a început cu reafirmarea valorilor companiei, a principiilor care guvernează activitatea noastră și relațiile din echipă. Doresc să le mulțumesc celor de la Sigla și Lozinca pentru sprijinul acordat în acest demers, precum și lui Bogdan Căruntu, Bogdan Dima, Alexandru Arion, Mihai Șuteu și întregii echipe ONV LAW”, a declarat Radu Nemeș, Managing Partner.

Despre ONV LAW

ONV LAW este o prezență constantă și activă în domeniul juridic din ultimii 15 ani. Fondată în anul 2000, societatea de avocatură s-a extins în mod constant, și acordă consultanța juridică și reprezintă în instanță mai mult de 300 de clienți locali și internaționali, într-o gamă largă de domenii juridice, precum achiziții publice și concesiuni, dreptul aviației și infrastructură aeroportuară, drept societar, dreptul muncii, dreptul concurenței și dreptul mediului.