ONV LAW a lansat avioane si a premiat Pilotii Juniori la Aeromania 2015

Pentru o zi, avocatii ONV LAW au renuntat la roba si la mina serioasa, pentru a aduce un zambet pe fetele copiilor aflati la show-ul aviatic Aeromania 2015.

Timp de 8 ore, avocatii au invatat copiii sa faca avioane de hartie, sa le lanseze si sa ridice zmee, cei mici primind in final brevete onorifice de Pilot Junior. „Traficul aerian” de pe aerodromul juniorilor a fost coordonat de Mihai Furtuna, Partenerul aflat la mansa departamentului de Dreptul Aviatiei al ONV LAW.

Este extraordinar cata energie iti poate da interactiunea cu cei mici. Chiar daca vremea a fost capricioasa asta nu a impiedicat nici pilotii acrobati, nici pe noi si cu atat mai putin pe copii sa ridice de la sol aeronave, zmee sau avioane de hartie” ne-a impartasit Mihai Furtuna. „Pentru noi a fost o surpriza sa vedem cum ONV LAW, partenerul nostru juridic in domeniul aviatiei, i-a atras ca un magnet pe cei mici”, a mentionat Cristina Mitchievici, Marketing Manager al Regional Air Services (RAS).

Lansarea avioanelor de hartie i-a tinut in priza pe cei mici, in timp ce parintii urmareau desfasurarea acrobatiilor aeriene, iar la final fiecare a luat cu el ceva memorabil: fotografii, autografe, un avion pe care a invatat sa-l plieze, sa-l lanseze si pe baza caruia a primit o diploma de Pilot junior.

Show-ul aviatic a fost organizat de Regional Air Services – Aeroport International Tuzla si a tinut cu sufletul la gura 15.500 de privitori.