Olteanu & Asociatii numeste un nou partener

Casa de avocatura Olteanu & Asociatii isi consolideaza echipa de penal prin numirea unui nou partener, incepand cu 1 mai 2013. Este vorba despre Dana Mihai, care devine, astfel, al treilea partener al casei de avocatura, alaturi de Daniel Olteanu si Roxana Tanase.

Dana Mihai s-a alaturat echipei Olteanu & Asociatii in 2008, lucrand alaturi de parteneri in cadrul unor procese importante si pentru un numar de clienti importanti. Ea a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti si este avocat in cadrul Baroului de Avocati Valcea din 1994, mediator in cadrul Centrului de Mediere Valcea din 2005, detinand in trecut si titlul de lector universitar la Universitatea “Biottera” din Bucuresti, titular catedra “Drept comercial”, si lector al Institutului National pentru Pregatirea Avocatilor Craiova (INPPA). Dana Mihai are o experienta semnificativa in cauzele penale si de natura penala, fiind de asemenea specializata in domeniul litigiilor de natura comerciala si civila.

Am inceput sa ne consolidam departamentul de penal inca din 2008, ca raspuns la nevoile clientilor si Dana a avut o contributie valoroasa la dezvoltarea acestui departament. Astfel, numirea ei ca si partener al firmei a venit ca un pas firesc si o recunoastere a profesionalismului de care a dat dovada de-a lungul timpului”, a declarat Daniel Olteanu partener Olteanu & Asociatii.

Dana este un profesionist a carei ambitie si perseverenta aduc un plus de valoare echipei Olteanu & Asociatii si sunt convins ca va avea, la fel ca si pana acum, un aport semnificativ pentru clientii si echipa noastra”, a adaugat Daniel Olteanu.