Oficial. Dentons si firma chineza 大成 formeaza, de astazi, cea mai mare societate de avocatura din lume

Firma de avocatura Dentons si firma chineza 大成 si-au oficializat astazi asocierea. Lansarea vine dupa ce partenerii celor doua firme de avocatura (fondatorul 大成, Peng Xuefeng – foto stanga; presedintele global al Dentons, Joseph Andrew – foto dreapta) au hotarat asocierea in luna ianuarie 2015, declarand atunci ca data efectiva la care va avea loc lansarea oficiala a noii firme va fi stabilita pana la sfarsitul acestui an. In urma acestei asocieri, a luat nastere cea mai mare firma de avocatura din lume, dupa numarul de avocati.

Firma va pastra numele “Dentons” in limba engleza si toate celelalte limbi, cu exceptia limbii chineze in care va fi denumita “大成“. Noul logo al firmei va reuni ambele denumiri “大成 Dentons“.

Dentons 2

Cu aproximativ 6.600 de avocati, in peste 50 de tari din intreaga lume, noua firma va oferi clientilor sai beneficiul unei experiente de top si intelegere culturala locala necesare in comunitatile in care acestia doresc sa isi desfasoare afacerile sau isi solutioneze o disputa – in Canada si Statele Unite ale Americii (SUA), in Europa, Regatul Unit (UK), Orientul Mijlociu si Africa si in toata regiunea Asia-Pacific.

In linie cu abordarea concentrata pe comunitate, noua combinatie uneste cele mai bune practici de pe glob intr-o oferta unica, globala care celebreaza diversitatea comunitatilor in care Firma este prezenta si dezvolta oferta privind practicile si sectoarele de activitate cu o capacitate si profunzime unice pe piata.

Tot astazi, Dentons isi lanseaza si noul website in limba chineza pe www.dentons.com. Pentru clienti si alte persoane care doresc sa afle mai multe despre capabilitatile Firmei in China si despre firma 大成, website-ul actual www.dachenglaw.com ramane public pana la finalizarea tranzitiei catre website-ul comun, www.dentons.com.

marian.floranescu@lhm.ro