Oana Petrescu se alatura Deloitte Romania ca Partener Coordonator al practicii de Consultanta

Oana Petrescu s-a alaturat echipei Deloitte Romania in pozitia de Partener Coordonator al practicii de consultanta si Lider al echipei multidisciplinare dedicate sectorului financiar-bancar (Financial Services Industry Leader).

Experienta sa profesionala de peste 20 de ani include coordonarea grupului de expertiza financiar-bancara si a practicii de consultanta de risc si IT ca partener al unei alte firme din Big 4 si conducerea in calitate de vicepresedinte a liniilor functionale de Operatiuni si IT si apoi de Retail si Private Banking pentru una dintre institutiile financiare majore din Romania.

„Ma bucur ca Oana s-a alaturat echipei de conducere a Deloitte in Romania. Acum, cand aniversam 20 de ani de succes pe aceasta piata, ne mentinem angajamentul de a livra cele mai bune servicii clientilor nostri, printr-o   specializare clara pe industrii. Prioritatea noastra este sa atragem cei mai buni profesionisti din fiecare sector de activitate, iar faptul ca Oana s-a alaturat Deloitte confirma acest lucru. Oana Petrescu a dovedit calitati strategice si de conducere deosebite si cunoaste foarte bine industria financiar-bancara, ceea ce ne va ajuta sa ne consolidam expertiza si paleta de servicii dedicate institutiilor financiare din Romania. Sunt sigur ca prin experienta si potentialul sau va aduce practica noastra de consultanta in management la un nou nivel de excelenta”, a declarat Ahmed Hassan, Managing Partner Deloitte Romania, Moldova & Bulgaria.

„Sunt onorata sa ma alatur echipei Deloitte, considerata de multe organizatii internationale ca liderul global al serviciilor de consultanta. in particular, Deloitte reprezinta cea mai importanta firma de servicii pentru industria financiar-bancara mai ales datorita specializarii pe industrii, diversitatii competentelor de baza si a modului unic in care au reusit sa combine dezvoltarea de solutii globale si a capacitatilor analitice si de implementare locala. Avand sansa de a fi lucrat direct cu mai multi dintre liderii firmei atat local cat si la nivel international, cred in competenta si talentul echipei Deloitte si am incredere ca impreuna cu clientii nostri vom dezvolta cele mai bune solutii pentru provocarile cu care se confrunta in Romania – ajutandu-i sa obtina rezultate tangibile si masurabile”, a adaugat Oana Petrescu. 

In prezent, Deloitte are 14 parteneri stabiliti in Romania, care deservesc clienti din diferite industrii, pe toate ariile de expertiza ale companiei: servicii de audit & risc, consultanta juridica si fiscala, consultanta financiara si consultanta de management.