O tânără a născut în timpul examenului de admitere în Barou

Tânăra din Illinois, Briana Hill, este absolventa Loyola University School of Law in Chicago, știa din timp că examenul de admitere în Barou o va prinde însărcinată.

Pandemia de COVID-19 a dat peste cap calendarul de examinare, motiv pentru care testarea online a avut loc când femeia ajunsese cu sarcina în 38 de săptămâni, informeaza CNN.

Examenul online a constat în patru secțiuni de 90 de minute, distribuite în două zile. După primele 30 de minute însă, au început durerile.

După aproximativ 30 de minute de la începutul examenului, am simțit ceva și am sperat să nu se fi rupt apa. Dar nu am putut să mă duc și să verific, așa că am stat pe scaun și am terminat prima secțiune. Dar imediat ce m-am ridicat, după ce terminat, am știut că mi s-a rupt apa”, a povestit Brianna. „Am luat o pauză, m-am curățat, mi-am sunat soțul și mama, am plâns pentru că eram puțin panicată, iar apoi m-am așezat ca să fac și al doilea examen de barou, deoarece moașa mi-a spus că am timp înainte să ajung la spital”, a spus tânăra.

„În tot acel timp eu şi soţul meu discutăm cât de mult ne dorim să îmi finalizez examenul. Nu era altă opţiune în mintea mea”, mai spune ea.

Gândul tinerei a fost tot timpul la fiul ei care tocmai venise pe lume, dar și la examenul pe care-l întrerupsese. A două zi, medicii și asistentele clinicii medicale i-au pregătit o camera goală pentru a-și putea finaliza testul de intrare în barou. Mai mult, au pus pe ușa o plăcută cu textul ”Nu deranjați”.
Acum, Brianna așteaptă rezultatul testului și între timp a primit și o oferta de job.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here