O importantă societate de avocatură spaniolă deschide un birou în Londra

Firma de avocatura spaniola Zurbaran Abogados deschide un birou la Londra, la aproape 18 luni de la lansarea firmei printr-o fuziune a trei societati.

Firma a fost creată în ianuarie 2019, când a fuzionat un trio de firme spaniole, Zamora de Claver, Cuellar Abogados și RZS Abogados y Economistas.

Zurbaran Abogados l-a angajat pe, Antonio Irastorza, avocat din Londra, în calitate de counsel.

În prezent, Irastorza conduce diviza business advisory service a Lynx Advisors. Conform profilului său de LinkedIn, Irastorza a indeplinit, anterior, roluri de partener la Boodle Hatfield și la firma spaniolă Masons Buxeda Menchén.

Ricardo Astorga, Managing Partner, a declarat: „Recrutarea lui Antonio Irastorza reprezintă o consolidare foarte importantă pentru a acoperi nevoile, deja exigente, ale clienților noștri din Londra.

„A avea un nou birou în inima City-ului ne va permite să fim aproape de ei și să le oferim serviciile de înaltă calitate pe care le solicita activitățile lor.”

În prezent, firma are birouri în Madrid, Sevilla și Zaragoza. Firma are în prezent 27 de avocați, dintre care șase sunt parteneri, informeaza Law.com citand website-ul firmei de avocatura.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here