O călătorie către performanță. Interviu exclusiv Cristina Tudoran, Partener Filip & Company

Despre cultura muncii, pasiune și dedicare. Aceste ingrediente stau la baza carierei Cristinei Tudoran, Partener în cadrul Filip & Company, prima și singura alegere în îndeplinirea scopului ei profesional. Tânăra Parteneră ne-a acordat câteva clipe pentru o discuție emoționantă, făcând o trecere în revistă a factorilor motivanți, a oamenilor pe care i-a întâlnit, și aici vom aminti de Maestrul Ioan Dumitrașcu, așa cum îi spune ea, și a călătoriei prin tot ceea ce reprezintă Dreptul Muncii.

YouTube player

Ne uităm, înainte de toate, la aluatul omului și la potențialul său în cadrul echipei noastre. A fi un bun avocat, nu înseamnă că bifezi o serie de capacități și abilități, pentru că în avocatură nu există talente înnăscute. Este nevoie de multă muncă, de consecvență.

Un alt capitol al activității sale este descris de seminarii de drept pe care le conduce, pe segmentul de care s-a îndrăgostit și pe care îl practică, aducând rezultate remarcabie companiei pe care o reprezintă, Dreptul Muncii.

Am ieșit din zona de confort, nu am refuzat acele proiecte care presupuneau o abordare dintr-o practică diferită. Parcursul meu profesional implică o călătorie în zona de litigii, apoi o întoarcere în zona de consultanță, combinând ambele practici, astfel încât, întreaga echipă de Dreptul Muncii face, atât consultanță, cât și litigii. Suntem singura firm din România care oferă servicii de consultanță și litigii pe Dreptul Muncii.”

Cum orice vocație își găsește persoana potrivită, sau invers, Cristina Tudoran se raportează la factorii care vin în mod natural în susținerea și motivarea spre performanță.

M-au emoționat calificativele primite de la publicațiile internaționale. Am fost copleșită de cuvintele frumoase spuse de clienții noștri. De asemenea, sunt recunoascatoare pentru chimia extraordinară pe care am reușit să o construim în cadrul echipei noastre.

În cadrul interviului acordat, Cristina ne oferă o imagine de ansamblu, mai apoi zoomând pe ceea ce reprezintă Dreptul Muncii.

„Reușim să dăm haina potrivită juridică potrivită acelor apărări ale angajatorilor, astfel încât să ajungem la soluția corectă din partea judecătorului.”